Nejste přihlášen/a.
Bydlím v paneláku a je to už nějaký rok jak sousedka navrhlá že bychom si mohly také udělat dveře na chodbě jak to mají ostatní byty pod náma, tak jsem souhlasil a nechali jsme je udělat kvůli hluku od výtahu.Teď poslední dobou co je v důchodu dělá naschvály pořád dveře otvíra a jednou jsem už musel volat naní policii protože dveře vysadila a zamkla si je v bytě a nechtěla otevřit.Tak nevím řešit to s domovníkem nebo na bytovém družstvu.Poradí někdo kdo má podebné sousedy a zkušeností?
sice netuším o jaké dveře na chodbě se jedná, protože se ti to nedokážu vybavit, ale tak či tak...kolegyně tu má správný dotaz...a povolení na ty dveře máte?
Použila jsem nepřesný termín, omlouvám se - souhlas družstva/spoluvlastníků. Jedná se o zásah do společných prostor.
asi tak... ještě tam může být zásah do PBŘ ..dveře mohou mít špatné rozměry (nedodržení průchozího rozměru), požární odolnost a další..společené schodiště je zároveň i požární usek a úniková cesta...
Povolení jsem byl vyjednat na bytovém družstvu.
Ty dveře už má více nájemníku ale nikdo nemá takovou sousedku.
Takové dveře máme taky a jsme rádi; nejenže brání hluku od výtahu, ale i proti potulování nevítaných návštěvníků a hluku od nich, taky zloději bot, máme tu i kola etc. Každopádně by domovník měl vědět, co se v domě děje a jaké důvody má ta nájemnice, co je proti těm dveřím. Mezi sousedama se vždycky najde jeden proti všem. Nás je 72 bytů, tak to číslo je ještě o něco vyšší.
To jsem se jí ptal už snad stokrát a pořád neumí dát rozumnou odpověď,jenom se směje a nic rozumného sní nevyjde,tak my připadá že už má stařeckou demenci a to asi nenadělám nic.
Jestli sama vysadila dveře a zamkla si je v bytě, dával bych si na ní velký pozor. Musí být docela fyzicky zdatná, tedy žádný uschlý geront!
Když máte souhlas družstva, nemohl by na ni někdo udělat bububu? Nebo kontaktovat její děti - vědí vůbec, že babička "zlobí"? Jinak asi ty zábrany proti vysazení.
Její děti se sní vůbec nebaví, ma dva syny jeden se sní už nestýka protože mněla furt něco proti jeho ženě(snacha) a druhý když po dlouhé době příjde tak je tam ani ne tři minuty vyjde nadáva bouchne s dveřma a příjde až za nějaký čas.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.