Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hrozí mi vyřazení z uřadu práce

Od: lemato* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den poradte mi,na u.p. jsem byl 20.10.2009 v kartě mám napsané další návštěva 2.12.2009.Obdržel jsem dopis z u.p. že jsem se nedostavil 5.11.2009,šel jsem tam tedy dnes a je karta s datumem nezajímá a chtějí mě vyřadit.Jsem v evidenci poprvé.Předem děkuji za radu.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Pokud to máš napsané v kartě nemohou tě vyhodit.Bojuj*slunce*

papene*

Karta by je měla zajímat.Od toho ji všichni dostávají.Navíc to musí mít i v počítači zapsané.A do papíru co tam podepisuješ je napsáno jaké datum?

lemato*
hodnocení

bojovat budu ale včera mi ukázali papír,příští návštěva 5.11.2009 který jsem podepsal,no uvidíme dnes jdu za vedoucí tak uvidím a dík

jirka22*

Je zbytečné chodit za nějakou vedoucí. Jednoznačně jste porušil své povinnosti a za nespolupráci budete sankčně vyřazen na 6 měsíců. V tom nic neudělá ani vedoucí, ani vy.

celp*
hodnocení

0x

Dobrý den.Je to tak trochu i Vaše chyba a hlavně Vaše starost.Hlásit se máte jednou měsíčně.Pokud se uřednice spletla v datu to neznamená,že jste ji na omyl neměl upozornit.Jsme lidé omylní.Jedni i druzí.Navštivte Vedoucího pracovníka ÚP.

lemato*
hodnocení

ano tak s tím souhlasím je to imá chyba,dnes jdu za vedoucí snad se to vyřeší a dík za odpověd

martina30*

To není pravda na úřadě se hlásit každý měsíc nemusí.Řídí se podle datumu dalších návštěv.

papene*

Ano,datum určuje pracivník ÚP a je to jen na něm za jak dlouho si vás pozve.Pán má smůlu, že to podepsal.Bude mít velké problémy.

martina30*

Ted záleží zda mu úřednic nenapsala jiné datum a nespletla se a co podepsal je jiné datum než měl v kartě.Je to tedy celé zamotané.Uvidí se s čím přijde.

lemato*
hodnocení

Takže pokud nedonesu papír od lékaře že jsem byl od 5.11.-30.11. nemocen tak mám smulu a vyřadí mě.Včera jsem udělal maturitu tak hold budu muset vzít jakoukoli práci(zatím)snad něco seženu .*zed*

papene*

:)Bohužel to se dalo očekávat.Jsou neúprostní.Za šest měsíců to můžete zkusit znova.Držím Vám palce aŤ seženete nějakou práci.

Gratuluji k maturitě*pivo*

martina30*

Jak to bylo s těma datumama.Ona Ti ho napsala špatně nobo jsi si ho napsal špatně Ty.Pokud by ho napsala ona špatně určitě bych se nějak ještě odvolalal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]