Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Insolvence - odvolání proti zastavení rizení

Od: leena odpovědí: 3 změna:
Dobry den chtela jsem se zeptat kdyz soud zastavil rizeni v insolvenci zduvodu neplneni aspon na 30 % .konkurs zatim neni vyhlasen.jde stim jeste neco udelat odvolat se.prijem ted mame velky aby sme byli schopny splatit aspon tech 30%.dekuji za rady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

Ne, nejde s tím něco dělat. Soud nezastaví řízení jen tak ze dne na den. Určitě tomu předcházelo upozornění od správce na neplnění podmínek oddlužení. Tam jste měli se správcem jednat, případně přerušit proces oddlužení. Mám mnoho klientů, kteří se dostali do finančních problémů i během oddlužení, ale vždy se našla cesta, jak z toho ven. Tedy vždy... VŽDY, kdy dlužník komunikoval.

Vy teď projdete konkurzem. Jestliže budete mít příjmy a bude Vám co brát, tak v konkurzu zůstanete dokud nesplatíte 100%

V odpovědi předpokládám, že Vám již uběhla lhůta na odvolání. Jestli ne, tak máte možnost se odvolat.

leena
hodnocení

4.9.nam prisel dopis.o zastaveni rizeni tudis jestli jsem to dobre pochopila mame 14 dni na odvolani?jen bych chtela vedet zdali je sance obnovit insolnenci kdyz uz na to prijem mame.
sebod*

Tak šance je vždy. Ale počítejte s tím, že budete muset doplatit to, co na splátkách dosud chybí. Nebo musíte navrhnout, že to do XY měsíců doplatíte. Pochopitelně by bylo lepší to doplatit hned, aby soud viděl, že to myslíte vážně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]