Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ideální váha, ale vypadám oplácaně

Od: chiho odpovědí: 10 změna:

Zdravím poradnu, chtěla bych se zeptat, měřím 174 cm a vážím 58 Kg.

Cítím se fajn, zdravě, mám hodně energie, jen... když jdeme třeba na bazén, nebo si vezmu cokoliv, víc odhalujícího,

nebo legíny, zkrátka, jsem oplácaná. Je to vůbec možné? nebo je to prostě genetika a nic s tím nenadělám.

Jím vyváženě, hýbu se pravidelně... a i tak vypadám oplácaně, váhově jsem na tom dobře.

Bylo mi i řečeno, že můžu mít vyšší tělesný tuk a málo svalů, proto jsem i hodně dvičila, ale skoro po 2 letech bez rozdílu.

Co můžu dělat špatně, popř. co změnit, na čem zapracovat? Udělám s tím něco? Děkuju

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Při výšce 174 cm máte hmotnost 58 kg. To je tak akorát, že. Tak proč to chcete změnit? Že se cítíte být oplácáná. Pak je problém pouze ve vaší hlavě, nemůžete být oplácaná, když nejste nejspíš tlustá. Podle mě to příliš řešíte. Abyste měla postavu jako modelka, tak byste možná potřebovala, abyste prošla photoshopem - respektive, aby vaše fotografie byla podrobena digitální úpravě.

hodnocení

0x
Zpevnovat a mit idealni jidelnicek.
Ale stejne chlop nechce kostru a kuzi :)
chiho
hodnocení

Díky za reakci, v jídelníčku problém není, ani podle výživového poradce a jak jsem říkala, opravdu se aktivně hýbu a cvičím skoro 2 roky a stejně vypadám oplácaně, mám ideální váhu a právě proto jak říkáte, chlap nechce kostru a kůži, proto už nechci více shazovat, bylo by to už i nezdravé.

Tak i genetika sve :)
Leginy nevypadaji pekne na kostnate postave :) (jasny nemyslim ani obezni)

hodnocení

0x

Zkuste co chcete, ale typ kostry je dán geneticky. Já např. už od mládí vypadám tlustší než jsem jet dáno tím, že mám širší ramena. Vzpomínám si, jak jsme se kdysi vážily u tchyně a švagrová, které jsem v mládí záviděla její hubenost, měla o 6 kilo víc jak já, ale protože měla souměrnější postavu, tak vypadala hubenější. Tož tak.

72mona3*
hodnocení

0x

Samozřejmě záleží na typu postavy a možná i na věku. Pokud jste ještě ve vývinu, tam je to dané. Pak je to dáno i svalovinou. Znám jednu, která intenzivně cvičí, ale svaly na ní neuvidíte. Je vysoká, hubená, ale svaly (přestože je má) jsou schované pod silnější kůží. Také o sobě tvrdí, že je oplácaná. M.

doplněno 05.09.17 22:10:

No jo, silnější kůže *smich* Když jak jinak definovat to, že i u místa, kde běžně tuková vrstva není silná, dá se velmi rychle a snadno změnit ve svalovinu, se sval neukáže vyrýsovaný?

Silnější kůže mě pobavila měřím 173 cm a vážím 56 kg.nekdy o tři kila +-.mam široká ramena a malá prsa. Když jsem byla mladší tak jsem také vypadala oplácaně.nikdy jsem se moc nepřejídala (ale běda jak mi někdo podstrčí knedlíky a omáčku),a stravují se vesměs zdravě a vyváženě. Vše napravilo až správně cvičení(svaly jsem měla, nicméně delší čas schované pod čímsi, snad pod silnější kůží).teď zdaleka nevypadam jako kulturistka (ani po tom netouzim),ale postava vypadá mnohem souměrněji.genetika bývá obcas pěkný prevít

jzgjh
hodnocení

0x

Počkejte, až vám bude 35 a zjistíte, že vypadáte hůř a hůř. Jak si potom budete říkat, že jste jako mladá byla hloupá, když jste si připadala oplácaná, zatímco jste měla nejlepší postavu svého života.

hodnocení

0x

Dokud sem nedáte vaši fotku v bikinách, všechny odpovědi budou jen střelbou naslepo :) *frajer*

*tyty*Jetro *tyty*

Ty nové smajlíky jsou bezva!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]