Nejste přihlášen/a.
může mně někdo poradit nějakou firmu na kterou se obrátit s převodem zděděnejch peněz ze zahraničí? Vše je potřeba vyřizovat v Angličtině a tu já neumím a kevšemu je na mně požadován nějakej poplatek 10 000 US$ za vyřízení dokumentů v tom státě a já tolik peněz nemám a z toho dědictví si to prej oni vzít nemohou
! ... byl bych velice opatrný, jestli nejde o nějaký podvod, ... POKUD CHTĚJÍ "groše" PŘEDEM.
... určitě bych se ale obrátil na kteréhokoliv notáře o radu, protože problémy s převodem zděděného majetku ze zahraničí již nejsou ojedinělé. - A kdo jiný, než notáři, by měl znát správný postup, jak se k Vašemu dědictví v zahraničí dostat.
Samozřejmě určitě dovedou poradit i jiní, ale sám bych začal u notáře ... a od toho bych očekával další možné "nasměrování" ... kam "vyrazit"dál.
... přeji úspěch ve Vašem dalším počínání
... stejně tak Vám přeji příjemný den
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.