Nejste přihlášen/a.
mel jsem nehodu na schodech a odrel si koleno. Bohuzel jsem do te nohy dostal infekci a marodil jsem s tim hodne dlouho. Kdyz jsem, ale chtel napsat od doktora zpravu pro pojistovnu tak mi rekl, ze to byla infekce a tudiz nemam narok na odskodneni za uraz. Platim si pojistku a penize, ktere bych za to dostal nejsou male. Mam tedy na to narok, nebo ne? Co mam delat?
2x
doktor to musi vyplnit podle pravdy protoze stava se celkem casto ze pojistovny nez vyplati penize chteji treba ofocene zpravy jak se s kolenem chodilo na kontroly a co se delalo atd
ono hlavne zalezi co mate v pojistnych podminkach a smlouve ale ze za infekci pojistovna neco zaplati o tom pochybuju, snad jedine ze mate pojistenou i nemocenskou a na te nemocenske jste byl
infekce neni uraz a pojsitovna se bude vselijak branit at nemusi platit
Od kdy nějaký lékař stanovuje, jestli máte nárok na pojistné plnění. Lékař neví zda a jak jste pojištěn. Přineste lékaři od své pojišťovny hlášenku pojistné události, on vám za poplatek vyplní lékařskou část a zda máte nebo nemáte nárok sdělí vaše pojišťovna. Nikdo jiný.
doplněno 03.09.17 18:39:
Infekce je poúrazová komplikace. Kdybyste nespadl ze schodů a nerozmlátil si koleno, tak v něm infekci nemáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.