Nejste přihlášen/a.
Ahojte, nikde nemůžu najít, jak přesně probíhá vyloženě jen jednoduše propíchnutí ucha pro náušnici, kde se to dá, kolik to stojí atd. Všude na netu je jenom piercing nebo propíchnutí ucha s nastřelením náušnice a hlavně všude to je jenom pro mimina. Chápu to dobře, že když si nechám propíchnout ucho, tak mi tam zrovna musí nastřelit náušnici, jinak se to zacelí nebo tak něco? A kdy si ji můžu konečně pak vyndat a dát si tam nějakou, co chci já? Nebo tu, co chci já, si tam můžu nechat nastřelit hned nebo jak? Prosím někdo mi to zhruba shrňte, jak to probíhá a tak, kdo s tím má zkušenost. Díky moc
Na to si vzpominam jako vcera: nad plamenem se ohreje spendlik (desinfekce) a pak se ucho v miste kde neni zadna chrupavka propichne. Trochu se to vydezinfikuje a par dni je potreba hlidat (treba zaviracim spendlikem) aby dirka nezarostla.
Takhle jsme to delali v mladi na skole.
S dcerou jsme byli u doktora a tobe bych doporucil to same.
V nekterejch kramech s nausnicema delaj nastrelovani primo v obchode.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.