Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propíchnutí uší u muže

Od: ha* odpovědí: 3 změna:

Ahojte, nikde nemůžu najít, jak přesně probíhá vyloženě jen jednoduše propíchnutí ucha pro náušnici, kde se to dá, kolik to stojí atd. Všude na netu je jenom piercing nebo propíchnutí ucha s nastřelením náušnice a hlavně všude to je jenom pro mimina. Chápu to dobře, že když si nechám propíchnout ucho, tak mi tam zrovna musí nastřelit náušnici, jinak se to zacelí nebo tak něco? A kdy si ji můžu konečně pak vyndat a dát si tam nějakou, co chci já? Nebo tu, co chci já, si tam můžu nechat nastřelit hned nebo jak? Prosím někdo mi to zhruba shrňte, jak to probíhá a tak, kdo s tím má zkušenost. Díky moc

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na to si vzpominam jako vcera: nad plamenem se ohreje spendlik (desinfekce) a pak se ucho v miste kde neni zadna chrupavka propichne. Trochu se to vydezinfikuje a par dni je potreba hlidat (treba zaviracim spendlikem) aby dirka nezarostla.
Takhle jsme to delali v mladi na skole.
S dcerou jsme byli u doktora a tobe bych doporucil to same.
V nekterejch kramech s nausnicema delaj nastrelovani primo v obchode.

hodnocení

0x

Píchala mi je kolegyně -zdr.sestra a hned jsem si dala zlaté kruhy.

Skočte si na ORL, nebo pokud máte ve svém okolí ochotnou zdravotnici, nic to není.

Jinak já osobně nesnesu v uchu nic, než zlato, musíte to vyzkoušet. Někomu různé šmuky nic nedělají, mně hnisají uši.

hodnocení

0x

Andy - máte alergii na kovy, pravděpodobně na nikl, možná zinek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]