Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
našel jsem tento inzerát jobs.cz/... a zajímalo by mě, zdali nemá někdo s touto společnosti zkušenosti. Jsem studentem VŠ, a rád bych zkusil pozici krupiéra jakožto brigádu ke studiu. Zajímalo by mě, jestli se zde nenajde někdo, kdo má s touto pozicí, či dokonce touto společností, nějaké zkušenosti. Samozřejmě mě zajímá například finanční ohodnocení, či si krupiéři nechávají dýška. Budu vděčný za jakékoliv informace. Děkuji.
Výhoda: kurz zadarmo. Fin. ohodnocení má každá společnost jinak. Je to práce převážně v noci, tak od 8-9 do 3-4 do rána, někdy déle. Dýška jsou např. u pokeru, když se hraje Cash(s kuponama). V klasických hrách, nikoliv.
Špatně jsem se vyjádřil.tedy při cash hře ano, ale při turnajových hrách nikoliv. Hovořím stále o pokeru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.