Nejste přihlášen/a.
Těžko paušalizovat a taky každý člověk reaguje jinak. Osobně změny počasí moc nevnímám, mám spíš problémy při úplňku a změně času na letní/zimní.
Tady bych řekla, že je to celkem pěkně vysvětleno novinky.cz/...
Čím to bude to nevím. Jen si říkám, že "starý materiál" byl doplněn novým a změny jsou patrné i při rentgenování. Tak proč by nemohl člověk nemohl něco cítit ve "spoji"? Zvláštní je, že většinou se to začíná projevovat až věkem. Já měla kdysi zlomenou nohu, no nejspíš ještě nejsem dostatečně opotřebována, abych se zařadila mezi tyto citlivky.
Pravdou ovšem je, že když začnu cítit pnutí v prstech, pak mi to putuje přes zápěstí, předloktí... další den mě začnou brát úpony dlouhých kostí...tak do tří dnů přijde deštivé období. Nevím proč se to děje, ale vsugerované to nemám. Počasí téměř nesleduji, jen vždycky ráno kouknu, jak ten den má být. Tohle vysvětlit neumím. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.