Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Potřebuji pomoc, nebo alespoň radu. Od půlky srpna jsem nastoupil do práce u stavební firmy v ostravě. Majitele jsem znal již mnoho let, takže jsem začal pracovat s tím, že smlouvu mi připraví. Ale dny ubíhaly a oni pořád že smlouva bude. Byl jsem rád že mám po půl roce práci, takže jsem nechtěl vyskakovat, jen jsem vždy upozornil že stále ještě nemám smlouvu. Po 6 týdnech pro mě z ničeho nic přestali jezdit, zadávat mi práci, zvedat telefony, jako by nikdo neexistoval. Dluží mi 14000 za výplatu. Dá se s tím něco dělat, když mám svědky že jsem pracoval, pravidelně chodil do práce a pravidelně mi byly zadávány úkoly? Poku ne, jaký je příslušný úřad, kde bych mohl této firmě alespoň dobře zaškodit? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.