Nejste přihlášen/a.
Na všecičko, co vás zajímá, vám úplně nejlépe odpoví vaše zdrav.pojišťovna. Mají své stránky a telefon.čísla.
Pobyte, myslela jsem si, že jako většina lidí, ani tazatelka neví, že se dá se zdravotní pojišťovnou hodně dobře komunikovat. Jen tak, pro zajímavost, kdy neposledy jste si na stránce své pojišžovny zkontroloval, kolik za vás pošiťovana v posleních letech, zaplatila? Udělejte to, je to zajímavé čtení a ještě zajímavější čísla.
hm ... porušení pravidel a ještě 2 x ohodnoceno
Z4 - odkazovat tazatele na vyhledavače ve smyslu: " tady si to najdi" a na místa, kde problém vznikl (úřady, instituce, zaměstnavatele apd) ve smyslu: " tam se zeptej, podívej". Tazatelé nejsou hloupí, aby o této možnosti nevěděli, ale z nějakého důvodu volí Poraďte.cz, respektujme to!
Zdroj: poradte.cz/...
K dotazu - nebudete platit nic, jak píší kolegové, pokud si nevyžádáte nadstandartní služby nebo nebudete rodit na soukromé klinice.
Byla jsem před rokem na operaci a neplatila jsem ani korunu. Jak je to ale s porodnicema, to nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.