Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, trpím fobiemi a OCD (obsedantně kompulzivní porucha), konkrétně se to u mě projevuje nutkáním vše kontrolovat a strachem z nečistot. Beru antidepresiva Elicea 20 mg 2 tablety denně. Poradil byste mi někdo nějakou bylinu, nebo doplněk stravy, který by mi mohl pomoci? Předem mockrát děkuji za rady
Dobrý den.
Bohužel,v této poradně se poslední dobou rozmáhájí názory ve smyslu :"Běžte si ke svému lékaři,atpod."
S čímž nesouhlasím.Ono je rozdíl,když má někdo bolesti na hrudi a dejme tomu infarkt a další vážné nemoci.
Tam poradit nemůžeme...Nebo můžeme.Třeba nějaký člen z naší rodiny se s těžkou nemocí potýkal a my mu můžeme napsat své postřehy a názory.
Lékaři sice vystudovali medicínu,ale...Zase to ale...Západní medicínu,která vznikla z čínské.Ta je nejstarší na světě.
Oni ji neumí,ani nepraktikují.Spíše naopak,bojkotují.Všichni víme proč !
A co babky bylinkářky? Babské rady také fungují.
Lidé se proto obrací kam jen mohou.Jak se říká :"Tonoucí se stébla chytá,"což je naprosto normální situace.
-----
Ještě jsem si vzpomněla...Cca před měsícem málem zemřel náš dobrý,rodinný přítel.A víte proč?
On měl výduť dutiny břišní a ta když praske,což je otázkou času,tak člověk okamžitě umírá.
A jeho obvodní lékař,který ho ani neprohlédl,mu jen tak ze židle napsal antibiotika.
Že prý má zánět v těle a poslal ho domů.
My jsme ho naložili do auta a okamžitě odvezli do nemocnice.
Tam ho prohlédli a zděsili se.
Výduť osm centimetrů,okamžitě na sál.
Přivezli jsme ho za pět minut dvanáct.
Otřesné !
----
A teď k Vám.Zcela jistě budu za tento příspěvek pranýřována od kolegů
Důkladně si poslechněte toto video a popř.kontaktujte toho člověka.Trpěl stejným problémem.
Opravdu nesouhlasíte s názorem, že kombinace antidepresiv s čímkoliv bez konzulatce s ošetřujícím lékařem by tazateli mohla uškodit?
ivzezko,souhlasím,že některé bylinky se s antidepresivy nemají rády.
Ale...Ale páni psychiatři nejraději píší antidepresiva na všechno !
Přičemž,kupř.tato nemoc,neboli fobie se dá léčit bez nich !
Stačí dobrý psychoterapeut !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.