Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Buseni srdce

Od: annna* odpovědí: 11 změna:
Ahoj, včera sem seděla a dívala se na televizi. Byla jsem do ní dost zabraná a všimla jsem si, ze mě přepadla úzkost a bojím se, jestli to nebylo způsobené nějakou arytmii. Sem tam mě přepadnou extrasystoly, buď vklidu nebo při pohybu a vždy mám pocit, že se mi zastaví srdce, nemůžu se nadechnout a cítím rlak v krku a přepadne mě úzkost. Většinou byva jenom jedna. Vcera jsem zadny takovy pocit nemela. Jenom tu uzkost, aspon v to doufam. Co myslite? Popř jak vypadá u vás arytmie?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Anno, já osobně si myslím, že byste se měla svěřit lékaři, pokud máte jakékoliv potíže které se Vám nezdají být v pořádku a konzultovat toto s ním. Nemusí to znamenat nic, nebo naopak - můžete mít nějaký zdravotní problém. A to je vždy lepší podchytit včas. Nechte se vyšetřit lékařem pro svůj vlastní klid.

hodnocení

2x

Nedávno už jsem se zastavil u lékaře se shodnými opakovanými problémy - jeden den už jsem si myslel, že mám snad infarkt... Ujistil mne, že všechny testy, EKG atd je OK a dal mi prášky "oblbováky" - vše je ze stresu, nevyspání, dlouhodobého tlaku v práci i okolí.. Nevyspání, nedostatek hořčíku, nějaké problémy či nenadálé události v rodině či okolí... Hlava si myslí, že to zvládne - tělo zkolabuje ...

Samozřejmě nejprve doporučíme všichni lékaře, pak klid, dovolenou nebo přímo změnu v životě...

iz*
hodnocení

1x

Anno, zdravotní otázky se musí řešit s lékařem, nikoliv s laiky přes internet. Nikdo z nás neví, co Vám je → ani ta (která nejspíš teprve přijde), která Vám tu začne "ordinovat".

still10k*
hodnocení

1x

S něčím podobným jsem byl před rokem také u lékaře. Udělali mi testy, natočili EKG, vše v lajně. Že prý to mám ze stresu. Předepsali mi léky na uklidnění a dobrý. Ale není radno to podceňovat, radši si zajděte na internu, podobé projevy mohou předcházet skutečným potížím. Radši jedna zbytečná návštěva u doktora, než pak tahat nohu.

jurajjuraj*
hodnocení

1x

me srdce vynechava, 2x klepne jednou vynecha, staci mi brat pravidelne horcik a je po problemu

kdyz prijdu k doktorce a udela mi EKG tak vynechava , pichne mi horcik , za 15 min znovu EKG a uz klepe tak jak ma

hodnocení

1x
Pokud je to psychika a nervy, zkuste hořčík a pit občasne Magnesii minerálku.
Hořčík uklidňuje a je též výborný na srdce...poptejte se v lékárně.
A to EKG si nechte udělat. Pokud se nic nenajde, bude to zrejme od nervů.
doplněno 31.08.17 08:19: Napsala jsem zkuste hořčík (myšleno v tabletách nebo sáčcích) a pit občasne Magnesii (myšleno k hořčíku v tbl/sáčcích).
Moc hořčíku dlouhodobe taky není zdravé, mohou se ničit ledviny. Proto obcasne minerálka...jsou tam tuším jiné látky.
doplněno 31.08.17 08:20: * i jiné látky (vypadlo písmenko).

Pití minerálky magnesie je hodně slabý přísun hořčíku. Téměř O. A občas? To je pa 0 x 0. Ještě tak magnesium v tabletách nebo Magnosolv v sáčcích.

doplněno 31.08.17 16:23:

Juraji, to mi jako chcete říci, že hodně dobrá neuroložka je naprostý debil? Fakt? *smich2* A to že na neuropatii jsem se z Magnosolfu nepotento, je pouhá náhoda? Neblázněte!

jurajjuraj*

magnosolv je dobry tak akorat na posrani , aby se horcik dobre vstrebaval je treba k nemu brat B6, to rekne kazdy normalni doktor

kup si treba od zdrovitu nebo tak nejak , horcik 375mg a je to i s b6

hodnocení

0x

Může to být od nervů, ale i od srdce. Stejně to rozsekne jenom odborný lékař, už jen pro svůj klid byste ho měla pro jistotu navštívit co nejdříve. A pokud to bude jen od nervů, tak si to tou nejistotou ještě zhoršíte.

hodnocení

0x

Dokud vám doktor nenatočí EKG a neposlechne si vás, potud můžeme všichni jen hádat. Může to být úzkostná ataka která se takto umí tvářit. spektrumzdravi.cz/... Kdo zažil, ví jak strašná umí být. ;) Může to být špatné trávení, posun v páteři a ještě několik vgěcí.

sarka*
hodnocení

0x

Ahoj, já mám to samé. Nechala jsem si napsat doporučení od praktického lékaře k internistce, a ta mi udělala veškerá vyšetření a zjistila aritmii srdce. Určitě je potřeba se o to zajímat a nenechávat to do stavu, kdy se začneš klepat a dusit. Je to potřeba hlídat a chodit pravidelně na kontroly.Dostala jsem na to léky a můžu říci, že teď je mi rozhodně lépe. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]