Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat peníze z poštovní schránce?

Od: hanazarkovnik odpovědí: 4 změna:
Právě jsem chtěla slime z ig SLIMEQUEEN a chtěla po mně 143kc|5eur a Já nevím jak se to posila z poštovni schránky :((( -Hana

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nevím, čím to je, ale nerozumím tomu. Můžeš mi to napsat srozumitelně česky?

iz*
hodnocení

0x

Mohla byste prosím svou otázku upřesnit? Nemínila jste něco jiného? (Poštovní schránka není určena k odesílání peněz.)

mopet*
hodnocení

0x
Mi peníze z poštovní schránky taky nejdou poslat :(. Musím s nimi chodit až přímo na postu, tam to jde, nebo z účtu - to jde taky

hodnocení

0x

Dobrý den. Pokud si chcete z internetového obchodu koupit nějaké zboží ( jestli to chápu správně), pak z poštovní (e-mailové) schránky to nelze. Zboží si necháte poslat dobírkou, kterou zaplatíte při převzetí, a pokud to obchodník neumožňuje a chce platbu předem na účet, tak musíte zaplatit převodem Buď máte internetové bankovnictví, nebo použijte složenkou typu A, kterou podáte vyplněnou na poště a ke které se připočte poplatek 30,- Kč (cena za službu).

doplněno 30.08.17 13:14:

Jen doplním, že pokud se jedná o zahraniční obchod, tak dobírkou to nepůjde, složenkou také ne a nezbývá než ten bankovní převod z účtu, popř. karty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]