Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ex přítel a spoluzacka

Od: terez0 odpovědí: 15 změna:
V pondělí se vracím do školy 2.rocnik SŠ.
Nic neobvyklého ,ale v Dubnu jsem rozešla se svým přítelem ,vadilo mi jak
je až moc slušný,skoro vůbec nepil,ani na plesech a ani prilezitostne max 3-4 piva za večer a nějaký ten panák ,diskotéky ho nelakali a ani nějaký posezení o víkendu s mojimi kamarády ,když už tak s jeho ,protože já mám kamarády který sport a auta vůbec nezajímají a on s jeho kamarády dokázali řešit fotbal klidně cely večer, možná to je tím ze byl starší o 4 roky (21)
Strašně žije praci a pak sportovním sazenim.
Ani o víkendu nevypne notebook a furt sází ,musím ale uznat ze mu to jde.
To byl prave ten důvod k rozchodu vadilo mi ze se proste neumí bavit,byly jsme na grilovacce a on furt Koukal do mobilu na nějaký přenosy ,ale byly i výjimky když jsem něco naplánovali dopředu tak si udělal čas jen na mě.
Je pravda ze jsem od nej měla všechno ,kupoval mi oblečení které jsem chtela ,iphone ,na dovolenou k moři mě vzal kde jsem nikdy nebyla atd...
Ve třídě mám spoluzacku která mi říkala jak mám skvělého kluka,co mi všechno dá apod...
Jednou jsem je spolu seznámila na akci a ve škole mi pal říkala Jakej to je sympatak a co by za takového kluka dala.
Jenže mě to všechno nějak omrzelo ,chtela jsem se vic bavit a nevázat se na nějaký opravdu vážný vztah v 17.
Na jedné akci jsem potkala kluka který byl přesně přítele opak.
Rozešli jsme se a já začala chodit s tím novým klukem,můj přítel z toho byl úplně na dne ,ptal se mě co udělal špatně ,ze jestli moc pracuje tak to změní ,ale ze to děla kvůli nám abych měla všechno a měli jsme se dobře ,bylo mi ho opravdu líto ale nedokázala jsem mu říct ze mě omrzel.
Abych se vrátila k věci ,zjistila jsem ze snim začala chodit moje spoluzacka,najednou jako by mě to nakoplo
Když jsem viděla jak ji ráno vozí a odpoledne pro ni jezdi autem před školu jako kdysi mě bylo mi do breku,najednou mi ten kluk začal strašně chybět a uvědomila si co jsem udělala.Spoluzacka je zamilovaná to je na ni vidět ,ale nejhorší je jak mi to dává sežrat ,přijde do školy a už se naschvál chlubí jak byly nakupovat,jak byly o víkendu tam a tam ,až mě to štve.Tesila jsem se ze si od ni o prázdninách odpocinu a bude to dobrý ,jenže jak jsem viděla na Facebooku jejich fotky jak byly v Římě ,Vatikánu tak mi bylo zase do breku ,mi nikde za celou dobu s nynějším přítelem nebyly ,vůbec nikam mě nevzal max na víkend do kempu na chlastaci akci.Vubec nevím jak teď mám se spolužačkou v jedny místnosti vydržet od pondělí ,proste ji nemůžu vidět ani vystat chlubilku.
Myslíte ze je sance ze se ke mě bývali vrátí ,já ho miluju uvědomila jsem si to až teď když už je pozdě .

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

6x
A je to opravdu láska nebo spíš lítost nad ztrátou pohodlného života?
Protože za peníze chodí prostitutky. Chcete být takovou prostitutkou?
Mimo téma, na které škole se vyučuje tak strašlivá čeština, že to poznám i já?

hodnocení

3x

A proč by se k vám měl vracet? Uměla byste odpovědět?

figurek*
hodnocení

3x

Zpackala jste co šlo, tak proč by se měl vracet?

meandra*
hodnocení

2x

To je známá věc, že teprve až někoho ztratíme, zjistíme, co pro nás znamenal. Šanci máte vždycky, ale nějak si neumím představit, proč by to měl dělat, jestli už je zamilovaný jinde. Většinou mladé holky hodný kluk nudí, když pak zestárnou, všichni ti hodní (a nudní) muži už nejsou k mání.

hodnocení

2x

Chtěla jste zábavu, tak ji máte. Teď ať se "nudí" spolužačka.

hodnocení

2x

Vy jste nestála o takového muže, nevyhovoval Vám, nevážila jste si ho. Tak si našel takovou, která si ho váží a dokáže ho ocenit. Holt to musíte skousnout a nezávidět, že se Váš bývalý zamiloval jinde. Jak vidíte, nejste nenahraditelná. Proč by se k Vám měl vracet? Vztah má a užívá si života.Vy jste se zamilovala jinde a pokud své volby litujete, je to bohužel jen Váš problém. I kdyby se to stalo a vrátil se k Vám Váš bývalý, stejně by to dobrotu podle mne nedělalo. Respektujte, že má nový vztah i jeho přítelkyni. Máte, co jste chtěla..

naihonn*
hodnocení

1x

Stěna textu na kterou existuje tak rychlá odpověď. Dobře ti tak. Původní přítel má kliku. Ten nový si určitě taky dřív nebo později všimne. Užij si závisti, rozhodně si ji zasloužíš.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Vždyť máš, co jsi chtěla. *nevi* A navíc nemusíš mít strach o kamarádku.
poradte.cz/...

milkaaaa
hodnocení

1x

Dlouho jsem nepoznala tak povrchní, naivní, bezcharakterovou osobu a navíc tak závistivou. Ted se baviš, chlástáš až do rána, tak můžeš být spokojená, jenže nejsou už prachy na pořádný výlety a na auto, akorát ten nový nechce pouštět nějak moc prachy, že? Teda jen kemp, když mohlas být v Římě. To je fakt pech, taky bych si dala facku. Úplně mi přejel mráz po zádech. Jestli tohle je průřez dnešních mladých holek, tak to je fakt průůůůšer. Když by to napsala holka ve 13 tak by se to dalo ještě nějak překousnout, ale v 17. Závist je těžká nemoc, a někdy se říká, že se musí jen zakopat a vyhnit, jinak se ji nejde zbavit.

idanova*
hodnocení

0x

Zdravím. Asi je dobře, že jste se rozešli. Byla to jen otázka času. Vy jste dost nevyspělá a povrchní slečna a pojem zábavy si vykládáte každý jinak (vy a ex partner). Ve skutečnosti vám zábava s novým partnerem vyhovuje, v tom budete stejní. Jen je potřeba si přiznat, že teť oběma závidíte, že jsou spolu šťastní. Tak to překousněte a buďte šťastná s přítelem novým, který jede na stejné vlně, jako vy. Nechte kamarádku trochu si zavytahovat, ať má rodost. Jste kámošky, tak proč by vám nemělo být fajn oběma. Buďte jen trochu víc přející. ;) Ida

iz*
hodnocení

0x

Nevidím šanci, že by se vrátil. A podle mne je to jen a jen dobře. Bývalý přítel měl velké štěstí, že se s ním dívka, která nemá respekt k nikomu (možná i k ničemu), rozešla.

Co s dívkou, které vadí slušné chování, za (téměř) jedinou zábavu považuje alkohol a diskotéky, ignoruje společenská pravidla, neakceptuje partnerovy zájmy či koníčky, nerespektuje partnera ani kamarádku, které navíc závidí?

Je to dobře i pro Vás, přestože to možná ještě nevidíte. Získala jste jedinečnou příležitost se nad sebou zamyslet a přehodnotit svůj postoj k lidem i k životu. To podle mne není "k zahození".

S tou češtinou má Vilík pravdu. )–:

trevor*
hodnocení

0x

Nejvíc si věcí začneme vážit až je doopravdy ztratíme. Myslete na to. Teď už je pozdě

hodnocení

0x

Dospěla jste k tomu, že jste udělala chybu a snad Vám došlo, co je pro život důležitější. Nebo jen postrádáte výhody, o které jste přišla? Koho vlastně doopravdy milujete? Když jde o lásku, tak by ve vztahu neměly rozhodovat výhody. S kým Vám je líp? Dáte -li přednost duševnímu splynutí před fin. výhodami, pak nemusíte litovat, ani závidět. Je to Vaše rozhodnutí. Život nás staví před různé překážky a podle toho, jak se rozhodujeme, tak se máme. Pokud se budete rozhodovat jen podle výhod, bude chybět láska, pokud podle lásky, mohou chybět výhody a v tom je Vaše volba. Čemu dáte přednost, závisí jen na Vás, podle toho se bude utvářet Váš další osud. Píšete si ho sama. Je Vám 17 let, máte nárok teprve hledat správný postoj, i dělat chyby, pokud jste si ten správný postoj nepřinesla z vlasdtní rodiny. Přemýšlejte.

hodnocení

0x

A co jste čekala? Že bude sedět a čekat, jestli si to časem náhodou nerozmyslíte a milostivě se k němu nevrátíte? On vzal Váš rozchod vážně a našel si náhradu. Co je na tom špatného? Byl přece v tu dobu volný. Proč se na spolužačku zlobíte? Ona, na rozdíl od Vás, za nic nemůže. Jen využila příležitosti, nic jí v tom nebránilo. On byl přece v tu dobu volný.

Berte to jako ponaučení pro příště. Některá neuvážená rozhodnutí se už prostě nedají vzít zpátky.

michaltopic*
hodnocení

0x

Koupil mi ajfoun a ... no mě to stačilo :)

Borec no *frajer*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]