Nejste přihlášen/a.
Kde si mám stěžovat? Kde mám nahlásit prodejce, když mi nechce dát účtenku? Předem díky.
Ćeské obchodní inspekci nebo na finanční úřad nejspíše. Prodejte se povinen vystavit zákazníkovi účtenku ať má elektronické pokladny nebo nemá, dneska už díky EET je mají všechny a pokud nefunguje, tak vypsat paragon. Proč vám jí prodejce nechtěl vystavit?
eet zatim VSICHNI urcite nemaji protoze nejvetsi vlna se pripoji 3/2018 ( pokud to do te doby nekdo moudry nezrusi ) a kdyz uz odborne rady tak by si nejdriv chtelo zjistit jaky je rozdil mezi Elektronickou Evidenci Trzeb a elektronickou pokladnou , elektronicke pokladny totiz povinne nejsou
to ze se vetsina lidi ohani tim jak draze je vyjde EET je jen jejich problem ze se nechaji nachytat, vetsina programu na kterych psali faktury/uctenky do ted, stacilo jen zaktualizovat, me cela EET vysla na 300,- , ted mi staci zajit na financak pro prihlasovaci udaje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.