Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Chtěl bych vědět, zda se může použít mast Framikoin do oka, místo mast Oftalmoframikoin. Není tady někdo, kdo tomu rozumí? Používal jsem do oka mast Oftalmoframikoin. Mast Framikoin,mám úplně novou nepoužitou.
Děkuji všem.
Ne nemohl. Do oka patří léky k tomu určené, protože oko je velmi citlivý orgán, musí být zachován izotonický poměr soli jako v slzách. Léky do oka můžete bez starosti použít i na jiné části, ale ne naopak.Ttřeba mně dětská lékařka při rýmě doporučila antibiotické oční kapky kapat klidně i do nosu. Naopak by to nikdo nedoporučil.
Já tedy tomu nerozumím, ale našla jsem Framykoin mast - příbalový leták a tam je přesně napsáno, na co lze tuto mast použít. A zároveň, na co si dát pozor. Přípravek nesmí přijít do styku s očními spojivkami.
Podívejte se i na ostatní doporučení, čeho se vyvarovat, na co dát pozor při používání Framykoin masti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.