Nejste přihlášen/a.
Už jsem o tom několikrát slyšel, zajímala by mě ale skutečná zkušenost. Prý na letištích v SRN funguje to, že obcházíte stánky tamních cestovních kanceláří, které nabízí zájezdy za velmi nízké ceny, a to s odletem během pár hodin. Ceny prý jsou neuvěřitelné, možnosti výběru omezené. Někdy prý už ani nestihnete dát si kufr do zavazadlového prostoru a musíte si jej vzít na palubu. Je to pravda?
Před 2 lety jsem letěl se synkem na zájezd kupený v Student Agency a asi 2x ještě přeprodaný přes německé cestovky v červnu z Mnichova na Kanáry. A protože jsem s reservou byl na letiští asi 4 hodiny předem, tak jsem tam zevloval a ze studijních důvodá oblejzal ten germánský letištní TravelMarket, stánky, spíš jsem teda koukal jestli tam budou mít nějaké super price, Schnappchen, cedule vystrčené, prodavači vybíhající ze stánků na turistického zevláka se super kaufy...
a ono nic z toho, na pultech cenikové ceny, žádné super ceny jsem neviděl, ale je fakt, že jsem se s prodavači nijak do hovoru nedával a nelicitoval, spíše očumoval ceníky, destinace a délky pobytů...
Tak nevím
Takové informace jsem neslyšel, ale je to možné. Pokud mají v letadle volné místo, tak je lepší když je prodají třeba bez zisku než když to místo zůstane prázdné.
Co si mám představit pod "neuvěřitelné ceny"? Němci nejsou takoví lidumilové aby dělali dobročinnost.
A to s tím zavazadlem bude hodně ujetý vtip. To už by mohli prodávat i levnější letenky na stání v uličce.
Já bych se spíše obával toho, že místa v letadle jsou prodaná několikrát a pokud přijdeš pozdě, tak už se do letadla nevejdeš (není pro tebe místo).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.