Nejste přihlášen/a.
Ahojky.
Prosím o radu, mám problém , že si nemohu najít holku. Nejsem dobře zařazený ve společnosti, mám velmi málo kamarádů, skoro nikam nechodím, buď jsem v práci nebo doma a když jsem někde např. v obchod.centru na nákupu, tak je docela těžké nějakou holku najít a oslovit - nevím,zda má zájem či ne. A když už to zkusím,t ak to prostě pokaždé nevyjde. V 99 % je bud zadaná - mám pocit že všechny holky co se mi líbí jsou zadané a nebo se jí nelíbím. To je pak těžké nějakou si najít. A taky se mi stalo už dvakrát za sebou, když už jsem se dokopal k tomu nějakou oslovit, tak dvě holky mi slíbily pozvání na kafe a vůbec nakonec na rande nepřišli. Je to normální? nevím co si o tom mám myslet. Když se mi podaří nějakou holku najít a pak se s ní rozejdu, tak mám jistotu, že budu dycky min. 1 rok sám .Dost mě to trápí a hlavně, když nemám kamarády, nevím kde holku hledat...a jak... jinak je mi 29
Ahoj, taky si nemyslím, že je vhodné balit holky na nákupu v obchoďáku . Vůbec mám pocit, že je těžší pozvat někam úplně cizí, neznámou holku, než holku, kterou už trochu znáš. Takže opravdu nejlepší cesta je nějaké prostředí, kde ty holky budou a budete z nějakého důvodu spolu komunikovat. Jak radí Axus, úplně optimální je to přes koníčky. Jestli děláš nějaký sport, dělej ho aktivněji, přihlaš se do oddílu, třeba by tě bavilo ochotnické divadlo, sborový zpěv, moderní tanec, šachový kroužek, vedení pionýrského oddílu
, schůze politické strany, kurz vaření, dálkové studium ekonomie, je toho mraky, co se dá vymyslet a určitě by ses neměl do ničeho nutit, spíš by to mělo být něco, co tě fakticky baví, protože tam právě můžeš potkat holky, co je to baví taky! Pak je třeba úplně přirozené, když budete odcházet, že jen tak prohodíš: Nezajdem ještě na kafe?
Mimochodem s koníčky je to celkem problém. Pokud nejde přímo o nějaký "univerzální" sport jako třeba běh, cyklistika nebo volejbal tak jsou koníčky dost často jen pro chlapy a nebo pro ženský. A jakmile se v nějakém "mužském" kolektivu objeví nějaká žena, tak je kolem ní většinou natolik živo že prosadit se k ní asi nebude jednoduché.
Možná to zkusit obráceně a zkusit se zajímat o nějaké vyloženě "ženské" zájmy, tam by se situace naopak mohla změnit a sám by si musel vybírat jakou nabídku přijmout. Ale co by bylo takovým ženským zájmem těžko jako chlap posoudím, napadá mě tak maximálně nějaké cvičení.
No. Tak az priste najdes holku, tak se s ni hlavne nerozchazej.
Pravda je takova, ze pri sezeni doma skutecne na zadnou holku nenarazis. Mozna tak jeste listonosku nebo domovnici.
Co zkusit zacit nejprve tema kamaradama. Najit si konicek - samozrejme nejaky spolecensky jako volejbal, florbal a podobne, ktery Te dostane ven, tam poznas nove lidi a procento prilezitosti k seznameni jiste pujde nahoru.
Jo, jo. Souhlasím! A taky si nemysli, že se ti život změní. Asi ano, změní. Ale snaž se si svůj život zkvalitnit a pak do něho pozvat dívku. Nestavěj na dívce celý svůj život. To není dobře.
Je to tvůj život a ty ho žij jak nejlépe umíš. A děvče ber jako součást života a ne jako život sám.
A hodně štěstí, ať se ti daří žít svůj život naplno a ne u televice a PC.
HLAVU VZHŮRU,JE TI TEPRV 29.JÁ SI MYSLIM,ŽE TA PRAVÁ NA TEBE NĚKDE ČEKÁ.JEN TAK NETLAČ NA PILU.ZAČNI PRACOVAT NEJDŘÍV NA TĚCH KAMARÁDECH.A TŘEBA NĚJAKEJ KAMARÁD BEDE ZNÁT KAMARÁDKU,A PADNE TE SI DO OKA.ALE NECHOD PO OBCHODECH,ALE VYHLEDEJ SI NĚJAKÉ SPOLEČENSKÉ AKCE.DRŽÍM PĚSTI.
Ahoj. Vis chlapce, neni to o krase. Musis byt pozorny, vtipny a hlavne se nebat, bud proste v pohode. Pro kuraz si dej panaka, to take muze pomoci. Zeny maji rady pozornost, ale nevtirej se. Tak hlavu vzhuru a hura na ne!
ps: Certiku, zruste ten caps lock, bude to o moc lepsi , Camelot
ahoj, no já si právě myslím že o kráse to je. Teda všichni se snaží mít co neeej partnery podle vzhledu a nebo problém ten, že je málo příležitostí. A další problém ...většinou ty holky co se líbí tak jsou pořád zadané. A chodit s holkou co se mi nelíbí zas je problém :D. No a normální aspon lehce sympatická se jen tak nevidí. Ale budu muset opravdu začít na těch kamarádech a koníčkách. No zatím mám tu posilovnu,ale tam teda moc holky nechodí.
Seznamka na internetu a nejdřív si třeba jen psát a vyměnit si pár emailů. Lépe se tak oba poznáte a až se uvidíte osobně, tak už to bude jiné než když se sejdou dva "neznámí" lidé. Nebo třeba už z těch emailů zjistíš že to není to pravé a nebude to tak bolet.
Jo a důležité je nevzdat se, ideální věk neexistuje. Podívej se na Gotta v kolika letech se ženil
Skvělý sport na hledání žen je kynologie, tam muž nepůsobí divně, přitom je tam ve výrazné převaze, je žádán a obletován. Jinak taky při práci s dětmi v kroužcích na školách je plno svobodných a nezadaných učitelek, které si muže v kolektivu hýčkají. Velmi žádaný je též muž ve zdravotnictví.
Za prvé hlavu vzhůru...
Jednou se mi podařilo najít si slečnu na chatu.Vydrželi jsme spolu asi rok,protože jsme byli od sebe přes celou republiku,teď si napíšeme sem tam jako kamarádi.Takže byste mohl zkusit nějaký ten chat (jsou tam myslím i místnosti určené na seznamování) nebo nějakou seznamku.Je jich plný internet.
Z těch zájmů doporučuji volejbal.Není to tak vyloženě mužský ani ženský sport.Také znám pár slečen,které mají volejbal rády...
ahoj, měl jsem dost podobny problém, zkoušel jsem hodně seznamku - nikdy to nevyšlo (za 2 roky cca 50 schůzek). Nakonec jsem uspěl v rámci mé oblíbené turistiky - odpověděl jsem na inzerát partě turistů, chodil s nimi, etabloval se tam a pak i seznámil. Je potřeba dávat bacha na věk - turisté jsou většinou lidi nad 50 let. DNeska bych možná ještě zkusil jógu, nějaký jazyk, cestování - třeba s Nomádem nebo Kudrnou jezdí vždy spousta individuálů kteří se tam pak semknou do velké skupinky (doporuč. něco méně náročného, pokud zvolíš treky v Himaláji, budou tam samí chlapi). Ty koníčky jsou asi nejlepší volba, problém je si koníčka hledat ve tříceti, najednou začít hrát volegbal atd (party volejbalistů nechtějí někoho kdo začíná hrát).
Hodně štěstí!
Pavel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.