Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu kde a jak udělat nejjednoduchší a nejlevnější testy otcoství? Máme měsíční dceru, podobná není ani jednomu a ta moje šla s každým, kdo pro ní autem přijel, tak chci mít jistotu. Děkuji.
Nevím jestli to má smysl řešit, otec není tem kdo zplodil, ale ten kdo vychovává a komu dítě říká táto.
albatros498022:
v tom případě by se ale mohlo stát, že většina dětí bude říkat "táto" Billu Gatesovi..a dokonce ani nebudou trvat na tom, aby je vychovával..
tazatel: když se podíváte ne web, DNA test otcovství pořídíte již od cca 2500Kč..to Vás asi finančně nezruinuje.
Proč s tou ženou žijete..či jste si ji dokonce vzal, to už je tak nějak Vaše věc.
Podívejte se sem: dnatest.cz/... . Potřebují k tomu jen výtěr z úst, takže bez braní krve.
Jinak známý má syna (dospělého), který není podobný ani jemu, ani manželce (a podle všeho ani nikomu z prarodičů). Ovšem nedávno jsem viděla syna jeho vzdáleného příbuzného a ten by se synem onoho známého mohl být jednovaječné dvojče. Zřejmě tam "vyplavaly"geny po nějakých vzdálených předcích.
---------
Albatrosi, souhlasím - ale pokud to tazatele trápí, alespoň bude mít jistotu (ať už takovou, nebo onakou).
Do roka to dítě bude podobné jak Vám, tak manželce, tak prarodičům. Některé děti se mění jak počasí.
Moje vnučka je strašně moc podobná mému synovci, když byl v jejím věku. Má jeho rysy v obličeji, jeho úsměv, pohled, postavu, dokonce i stejnou intonaci. A ta jejich podoba - co paměť sahá, tak nikdo takový v rodině nebyl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.