Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testy otcovství

Od: anonym2017 odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu kde a jak udělat nejjednoduchší a nejlevnější testy otcoství? Máme měsíční dceru, podobná není ani jednomu a ta moje šla s každým, kdo pro ní autem přijel, tak chci mít jistotu. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Nevím jestli to má smysl řešit, otec není tem kdo zplodil, ale ten kdo vychovává a komu dítě říká táto.

albatros498022:

v tom případě by se ale mohlo stát, že většina dětí bude říkat "táto" Billu Gatesovi..a dokonce ani nebudou trvat na tom, aby je vychovával..

tazatel: když se podíváte ne web, DNA test otcovství pořídíte již od cca 2500Kč..to Vás asi finančně nezruinuje.

Proč s tou ženou žijete..či jste si ji dokonce vzal, to už je tak nějak Vaše věc.

hodnocení

1x

Podívejte se sem: dnatest.cz/... . Potřebují k tomu jen výtěr z úst, takže bez braní krve.

Jinak známý má syna (dospělého), který není podobný ani jemu, ani manželce (a podle všeho ani nikomu z prarodičů). Ovšem nedávno jsem viděla syna jeho vzdáleného příbuzného a ten by se synem onoho známého mohl být jednovaječné dvojče. :-D Zřejmě tam "vyplavaly"geny po nějakých vzdálených předcích.

---------

Albatrosi, souhlasím - ale pokud to tazatele trápí, alespoň bude mít jistotu (ať už takovou, nebo onakou).

hodnocení

0x
dnatest.cz/...
doplněno 27.08.17 19:05: Dítě je ještě malinké.
Ono se vybarví,nebojte :)
---
A za pravdu dávám kolegyni "ildice."
Ony ty geny jsou opravdu mršky.
Dítě nemusí být podobné rodičům,ale zrovna tak prarodičům,tetám,strýcům a dalšímu pokr.příbuzenstvu.

iz*
hodnocení

0x

Odkazy na testy už máte. Já bych jenom připomněla, že jednoměsíční dítě je ještě moc malé. Z toho, jak vypadá nyní, se nedá usuzovat, komu bude či nebude podobné. Navíc se může (jak už tu také někdo správně zmínil) projevit podoba se vzdálenějšími předky.

sebod*
hodnocení

0x

Do roka to dítě bude podobné jak Vám, tak manželce, tak prarodičům. :-D Některé děti se mění jak počasí.

Moje vnučka je strašně moc podobná mému synovci, když byl v jejím věku. Má jeho rysy v obličeji, jeho úsměv, pohled, postavu, dokonce i stejnou intonaci. A ta jejich podoba - co paměť sahá, tak nikdo takový v rodině nebyl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]