Nejste přihlášen/a.
dobrý den přes internet jsem objednala synovi koloběžku peníze jsem odeslala na účet firmy pajo 12.11.09 do dneška koloběžka nikde a peníze taky fuč. telefon je buď obsazen nebo to nezvedaj eimeil se vrací spět jako nedoručitelný prosím poraďte co mám dělat děkuji za každou radu Květa
Dobrý den, cituji ze serveru www.spotrebitele./...
Pokud Vám zboží nebylo dodáno, přestože k tomu již mělo dojít, máte právo vyzvat prodávajícího ( nejlépe doporučeným dopisem s dodejkou ), aby zboží dodal v dodatečné lhůtě, kterou mu stanovíte. Můžete dále uvést, že pokud zboží ani v této lhůtě nedodá, odstoupíte od smlouvy.
Nebude-li Vám tedy během Vámi stanovené doby zboží dodáno, oznamte prodávajícímu odstoupení od kupní smlouvy ( opět nejlépe doporučeným dopisem )a zároveň zažádejte o vrácení kupní ceny. V odstoupení uveďte i číslo účtu, popř. adresu, na kterou mají být peníze vráceny. Pokud Vám prodejce neuhradí kupní cenu dobrovolně, můžete se svého nároku domáhat u soudu (požádat příslušný soud o vydání platebního rozkazu ). S tímto Vaším možným postupem můžete prodávajícího seznámit, někdy to stačí k tomu, aby byly peníze vráceny dobrovolně.
Já dost dobře nerozumím a nechápu, proč někdo něco platí předem.Je tolik firem, tolik prodejců, kteří chtějí peníze až při dodání zboží. Dobírkou, z ruky do ruky.
A taky proč lidé dávají všanc čísla svých kreditních karet.
Kdyby to bylo za nedostatkové zboží, které by zachránilo někomu život. . . Ale tak? Zboží je tolik, je tolik prodejců. . Tak proč?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.