Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak sehnat investora pro koupi hotelu

Od: milanmo odpovědí: 1 změna:

Zdravím všechny podnikavé. Dostala se mi do ruky příležitost, která by se neměla odmítat.. Mohu koupit plně funkční ***hotel uprostřed města. Asi Vás napadne, že bude někde chyba, když je na prodej, ale nikoliv, prodává se z důvodu nemoci. Tak bych rád po něm sáhnul, ale problém je se sehnáním investora. V bankách jsem moc neuspěl, i když prokazatelně dle ekonomických čísel by byla návratnost rychlá, nemluvě o tom, že některé banky vyžadují obrovská čísla v daňovém přiznání, i když je jim jasné, že aktuálně podnikám v jiném oboru, který s hotelnictvím nemá nic společného. S vedením hotelu mám praxi jako zaměstnanec, což banky také nezajímá...No jo...je to nářez...Zatím mám podanou žádost na Rozvojovou banku, ale bude mi chybět tak 2-5 milionů..(celková kupní cena je 9 a půl mil.)Celkově mám spočítáno, že celá částka bude splacena max. do 10ti let.. Pro spoluinvestora to bude návrat do 5ti let i se ziskem... Poradí mi zkušení? Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak tady je každá rada drahá, v době krize...zkuste Zdeňka Polreicha, z pořadu Ano šéfe, nebo Káju Gotta, nebo nějakého sportovce co mají miliony...záleží v kterém městě to je, ale já myslím, že na hyprinzerci, nebo jinde by se Vám někdo ozval, ale hlavně si každého dobře ověřte, ať nenaletíte podvodníkovi...hodně štěstí v podnikání...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]