Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Zavolal jsem si záchranku Měl jsem silné bolesti v krku. Dali mi kapačku a propustili mne domu a napsali mi tablety Nolpaza. Beru ráno a večer. V lékárni mi řekli že si je mužu koupit i bez receptu. Po tabletách se cítím celkově lépe a to i že se mi ztrácí silné pocení hlavně v noci. Máte zkušenosti o tabletách?
To trochu motáte. Reflux nesouvisí s infarktem, ale bolesti na hrudi může být příznakem jak refluxu, tak infarktu. Lékař v takovém případě musí srdeční příhodu vyloučit a pak se může obrátit k refluxu.
Jinak reflux není věc, která by byla na záchranku, pokud byste si byl jist tím, že je to reflux, což si tazatel asi jist nebyl. Ale rozhodně se na to nevykašlat, dlouhodobě neléčený reflux způsobuje záněty jícnu, které pak vedou k rakovině jícnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.