Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podpora na ÚP

Od: kasandra70* odpovědí: 5 změna:

ahoj, prosímvás chtěla jsem se zeptat, jestli mi někdo může poradit jak to je s podporou na ÚP, když pobírám 2 měsíc podporu, od prosimce nastupuji do práce, když by člověk odešel nebo ho vyhodili, tak je možnost se znovu na ÚP přihlásit a pobírat podporu?

děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

Tuším, že podpora se vyplácí až po odpracovaných 6 měsícíc...

tachosh*
hodnocení

0x

normálně nastoupíš do práce a i když odejdeš po týdnu a přihlásíš se na pracaák znova, pobíráš podporu dál+

kasandra70*
30.11.09 09:35
hodnocení

děkuji

hodnocení

0x

Zeptejte se na úřadu práce, ono se to pořád mění, ale pokud já mám zkušenost, tak po opuštěním ÚP, před uplynutím celých 5 měsíců, musíte odpracovat 3 měsíce, abyste měla nárok na podporu.Když vyberete 5 měsíců podpory, tak musíte odpracovat 6 měsíců, aby byl nárok na podporu.Přihlásit se můžete na ÚP i po týdnu opuštění práce, ale nemáte nárok na podporu, leda na sociální dávky, ale tam se posuzují všechny příjmy ze společné domácnosti...

kasandra70*
30.11.09 10:10
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]