Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umývání v Aqualand Moravia

Od: toboganci odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, jak je to s umýváním v Aqualnadu Morávia v Pasohlávkách? V návštěvním řádu píší:

" 2.3. Každý návštěvník je povinen se před vstupem do bazénů důkladně umýt bez plavek s mýdlem a
osprchovat se v prostorech na to určených (sprchy) a projít přes brodítka! "

Nevíte, jak to probíhá? Jestli je tam nějaká místnost se sprchama a všichni se tam sprchují a čumí na sebe (samozřejmě myslím - muži zvlášť a ženy zvlášť)? Nebo je to tam sice napsaný, ale nikdo Vás kontrolovat nebude, zda-li jste se umyl nebo ne. Nejsem žádný prasák, budu čistý z domova, jen mě děsí představa, že bych se nahej umýval před nějakýma cizíma chlapama popřípadě uchylama. Předem děkuji za zkušenosti.

Omlouvám se, ale dal jsem to předtím do špatné rubriky.
Zdroj: poradte.cz/...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

5x

A vy jste spadl od kud? Jdete poprvé v životě do bazénu? Samozřejmě že všude umývárny pánské a dámské odděleně jsou koncipovány tak, že se tam myjí lidé nazí společně. Tedy zvlášť muži a zvlášť ženy, ale v rámci stejného pohlaví spolu. Takže ano, budete se tam umývat nahý před cizíma chlapama a oni před vámi. Buďte v klidu, nikdo na vás není zvědavý a všichni jsou na tohle zvyklí. To akorát vy se divíte jak tele. Bývám v různých bazénech často a nikdy to zatím nebylo jinak. A taky se mi už několikrát stalo, že jsem se ve sprchám myla, nějaký chlap si splet uličku a proběhl dámskou šatnou. A viděl mě, ó má hrůzo, nahou. Naposledy jsem v šatnách potkala opraváře. Já bez brýlí, takže jsem si to uvědomila až později, nahatá a těhotná. Dobře mu tak. A taky jsem zažila, že v pánských šatnách vydávala klíče žena nebo umývala podlahu, tedy celou pracovní dobu koukala na nahé muže (můj sen :) ). Takže se vám nakrásně může stát, že vás neokoukají jen muži, ale i nějaká žena. Nechcete si tu návštěvu ještě rozmyslet?

Na Slovensku v lázních Lůčky jsou společné šatny. Sprchy až za nimi oddělené. Takže páni a dámy se sice osprchují odděleně ale poté nakračí mezi skříňky a tam se sborově převlékají. Kupodivu na zemi neleží kupy vypadlých očních bulev. Ani za těchto zvláštních podmínek nikomu oči nevypadly. Takže tvoje obavy že si tě bude někdo prohlížet v panské sprše jsou naprosto liché. ( Pro skeptiky doplním , že v oné šatně jsou dvě kabinky na převlékání pro obzvlášť stydlivé osoby ale jedná je určená pro vozíčkáře a před druhou stává fronta ).
pb®
Nové bazény jsou takhle stavěné snad všechny. Já to moc nemám ráda, protože po bazénu se chci umýt, utřít a namazat a ne lézt v osušce do společné šatny. Takže si beru do tašky k bazénu krom ručníku i spodní prádlo a tričko. Ve společné šatně jsem nahé ženy neviděla, nahé muže často, třeba dnes hned dva.
chytsezanos

A vy jste spadla od kud? Jdete poprvé v životě do bazénu? Samozřejmě že všude jsou nové šatny koncipovány tak, že se tam převlékají lidé společně. Takže ano, budete se tam převlékat nahá před cizíma chlapama a oni před vámi. Buďte v klidu, nikdo na vás není zvědavý a všichni jsou na tohle zvyklí. To akorát vy se divíte jak tele. Bývám v různých bazénech často a nikdy to zatím nebylo jinak. Nechcete si tu návštěvu ještě rozmyslet?

jirka20
I ve společných šatnách jsou kabinky na převlékání...
majsterjoe*

Přesně tak, existují oddělené průchozí kabinky a pouze místnost se skříňkama.

pohanka*
hodnocení

0x

My jsme to řešili tak, že když jsme jeli do bazénu z domova, tak jsme se důkladně celí, a intimní místa o která se Vám zřejmě jedná, osprchovali doma.

Pod společnými sprchami jsme se také určitě svlékli a umyli, ale nedrbali vysloveně inkriminované.

I když, když se pořádně umyjete, a nebudete koukat okolo sebe, tak nevidím žádný problém, je to záležitost pár sekund. Je potřeba mít ssebou čistou žínku, sprcháč, nebo co používáte.

Nevím, jak je to u chlapů, kolik tam je úchyláků, ale u žen není problém v koukání, ale v braní si tam dětí. Umývat si rozkrok před 10ti letým dítětem mužského pohlaví není nic příjemné asi pro obě strany.

Ten, kdo se stydí a sám pokukuje po ostatních, jestli se po něm nedívají, tak ve skutečnosti je on nepříjemným pozorovatelem. Tedy zabořit oči do dlaždiček, vykonat potřebné a nekoukat okolo. Ignorovat ostatní.

rv*
hodnocení

0x
Vidím, že by se měly obnovit některé aktivity z totáče. Myslím školní návštěvy bazénů a později aspoň půl roku na vojně. Pomůže to uhladit extrémní chování mezi lidmy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]