Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak je to s umýváním v Aqualnadu Morávia v Pasohlávkách? V návštěvním řádu píší:
" 2.3. Každý návštěvník je povinen se před vstupem do bazénů důkladně umýt bez plavek s mýdlem a
osprchovat se v prostorech na to určených (sprchy) a projít přes brodítka! "
Nevíte, jak to probíhá? Jestli je tam nějaká místnost se sprchama a všichni se tam sprchují a čumí na sebe (samozřejmě myslím - muži zvlášť a ženy zvlášť)? Nebo je to tam sice napsaný, ale nikdo Vás kontrolovat nebude, zda-li jste se umyl nebo ne. Nejsem žádný prasák, budu čistý z domova, jen mě děsí představa, že bych se nahej umýval před nějakýma cizíma chlapama popřípadě uchylama. Předem děkuji za zkušenosti.
Omlouvám se, ale dal jsem to předtím do špatné rubriky.
Zdroj: poradte.cz/...
A vy jste spadl od kud? Jdete poprvé v životě do bazénu? Samozřejmě že všude umývárny pánské a dámské odděleně jsou koncipovány tak, že se tam myjí lidé nazí společně. Tedy zvlášť muži a zvlášť ženy, ale v rámci stejného pohlaví spolu. Takže ano, budete se tam umývat nahý před cizíma chlapama a oni před vámi. Buďte v klidu, nikdo na vás není zvědavý a všichni jsou na tohle zvyklí. To akorát vy se divíte jak tele. Bývám v různých bazénech často a nikdy to zatím nebylo jinak. A taky se mi už několikrát stalo, že jsem se ve sprchám myla, nějaký chlap si splet uličku a proběhl dámskou šatnou. A viděl mě, ó má hrůzo, nahou. Naposledy jsem v šatnách potkala opraváře. Já bez brýlí, takže jsem si to uvědomila až později, nahatá a těhotná. Dobře mu tak. A taky jsem zažila, že v pánských šatnách vydávala klíče žena nebo umývala podlahu, tedy celou pracovní dobu koukala na nahé muže (můj sen ). Takže se vám nakrásně může stát, že vás neokoukají jen muži, ale i nějaká žena. Nechcete si tu návštěvu ještě rozmyslet?
A vy jste spadla od kud? Jdete poprvé v životě do bazénu? Samozřejmě že všude jsou nové šatny koncipovány tak, že se tam převlékají lidé společně. Takže ano, budete se tam převlékat nahá před cizíma chlapama a oni před vámi. Buďte v klidu, nikdo na vás není zvědavý a všichni jsou na tohle zvyklí. To akorát vy se divíte jak tele. Bývám v různých bazénech často a nikdy to zatím nebylo jinak. Nechcete si tu návštěvu ještě rozmyslet?
My jsme to řešili tak, že když jsme jeli do bazénu z domova, tak jsme se důkladně celí, a intimní místa o která se Vám zřejmě jedná, osprchovali doma.
Pod společnými sprchami jsme se také určitě svlékli a umyli, ale nedrbali vysloveně inkriminované.
I když, když se pořádně umyjete, a nebudete koukat okolo sebe, tak nevidím žádný problém, je to záležitost pár sekund. Je potřeba mít ssebou čistou žínku, sprcháč, nebo co používáte.
Nevím, jak je to u chlapů, kolik tam je úchyláků, ale u žen není problém v koukání, ale v braní si tam dětí. Umývat si rozkrok před 10ti letým dítětem mužského pohlaví není nic příjemné asi pro obě strany.
Ten, kdo se stydí a sám pokukuje po ostatních, jestli se po něm nedívají, tak ve skutečnosti je on nepříjemným pozorovatelem. Tedy zabořit oči do dlaždiček, vykonat potřebné a nekoukat okolo. Ignorovat ostatní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.