Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na ubytování

Od: petr1* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, máme v plánu vyrazit s kamarády (35let) někam na menší dovolenou nebo prodloužený víkend. Bude nás cca 10 a chtěli bysme bydlet ve stejné chatě nebo domku, nejlépe někde v kempu a i třeba u vody. Co jsem hledal, našel jsem pouze 6 lůžkové chaty. Nevíte o nějaké lokalitě u nás v ČR, kde by se nechalo něco takoveho pronajmout? Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

gua
hodnocení

0x
dobrý den koukněte ve Zlíně na resort Dešná, je tam ubytování pro 8 max ale mám pocit

ogar
hodnocení

0x
Velké Karlovice a okolí - spousty chat k pronajmuti. Kolem příroda, lesy, cyklostezky, půjčovna koloběžek...V obci Hovězí kemp s chatkami. kemphovezi.cz/...
Na Valašsku rčitě něco vhodného najdete.
Kořenov - Jizerské hory. Chata Dominika Postelí asi 15. K vodě na přehradu Desná Souš asi 15 minut. Nejbližší hospoda taky tam. Ale myslím že letos už je asi po koupání takže to bude spíš na houby.
doplněno 25.08.17 10:10: Pronájem chaty na celý víkend býval kolem 4000.- ( cca 4 roky zpátky )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]