Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat džínové tašky či kabelky

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:

Hledala jsem to na internetu, ale vyskočí tam jen zprostředkovatelé a těch pár tašek či kabelek, co se tam, nejde, to nic není. Nevíte někdo o firmě, která takové tašky šije či prodává, děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

na fleru

doplněno 24.08.17 15:04:

stačí hledat fler.cz/...

hodnocení

to znám i jiné, to není ono, já je viděla v chráněných dílnáchm ae neprodávají je

Neprodávají je? Tak na co je šijí? Nemají náhodou nějaké svoje obchody nebo akce?

marki*
hodnocení

0x

No... zkuste fler.cz! Tam něco z džínových kabel a tašek bude:) O minutu mě předběhl jiný rádce, tak nechci kopírovat

majka53*
hodnocení

0x

Co oslovit přímo nějakou švadlenu co šije? Na fb je přímo nějaká skupinka co šije kabelky z rifloviny. Tak zkus kouknout tam nebo možná na ali by něco bylo, tam je skoro všechno.

hodnocení

nemám bohužel fb

iz*

Fb si můžete založit i s jednorázovým e-mailem na fiktivní jméno. Ovšem na fiktivní jméno byste si už nemohla nechat něco zaslat.

liska*
hodnocení

0x

BeTulip.cz ,Ostrava. Mají nabídku, ale i ušijí podle Vašeho návrhu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]