Nejste přihlášen/a.
Pekla jsem cuketu a trochu se na plechu přichytila. Takže jsem do plechu nalila Jar, horkou vodu a chtěla nechat odmočit. Hned druhý den jsem odlítala na dovolenou a řekla jsem si, že to vyčistím až dojedu.
Po týdnu jsem dojela a protože jsem byla hladová, tak jsem z mrazáku vytáhla rolky, na plech dala pečící papír a rolky upekla a snědla. Trouba se mi zdála zakouřená, ale nějak sem tomu nepřikládala důraz.
Asi za hodinu se mi udělalo zle a dostala jsem šílenej průjem. Až pak mi docvaklo, že jsem ty rolky pekla na tom plechu kde se odpařila voda a zůstal vlastně jen ten vyschlej jar. Od té doby / už je to 4 dny / mám furt nějaký střevní potíže a bolí mne břicho. Zkoušela jsem už i černý uhlí, ale nic moc.
Nevíte čím ty střeva vydenzifikovat a napravit? Díky.
Takže. Volala jsem do toho ústavu a vše jsem jim popsala. Paní doktorka mi řekla, že si myslí, že mám ty střeva podrážděný a některý potraviny nebo nápoje jim teď holt nedělají dobře. Pomáhá na to prý Espumisan nebo Sap simplex. Napřed jednu větší dávku a pak pokračovat v klasickým dávkování. Pokud to nepomůže, tak holt gastroenterologie.
A jste si jistá, že je to po tom jaru? Nemohla jste si spíš něco přivézt z dovolené?
ona.idnes.cz/... dole máte číslo na toxikologické středisko, můžete tam zavolat a zeptat se co s tím.
Tak prima. Docela by mě zajímalo, co Vám k tomu řeknou, možná by bylo fajn to sem potom napsat.
Na vašem místě už bych do střed nic dalšího neládovala a uháněla bych k lékaři.
Zavolala bych své obvodní lékařce a žádala radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.