Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Který přepravce přepravuje zásilky nad 50 kg?

Od: 50 odpovědí: 16 změna:

Hezký večer,

kteří přepravci (velké firmy) přepravují zboží i nad 50 kg a to i fyzickým osobám (jednorázově)? Hledám na internetu, ale většina z nich má limit právě asi do těch 50 kg. Děkuji.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

třeba Fofr

Nebo toptrans ,Geis ... ale s tím Fofrem mám dobré zkušenosti

50
hodnocení

Do fofru jsem psal poptávku, ale zatím se mi neozvali. Zkusím zítra asi zavolat.

vykuk*
hodnocení

0x

Gejza a Fero od vedle. Čím těžší, tím lepší.

hodnocení

0x

Každý, který přepravuje zboží od elektrofirem. Pračka vždy váží víc než 50kg. Jde jen o to nenechat se odbýt.

To máte pravdu, každý dopravce umí doručit i těžší balíky, ovšem u některých je to jen pro smluvní zákazníky. Alespoň dle informací na jejich stránkách. PPL, DPD, Česká pošta ...

50
hodnocení

ano, přesně, pro smluvní zákazníky. jak jsem uváděl, hledám někoho, kdo bere i od fyzických osob a nárazově a hmotnost zásilky je víc než 50 kg

Tihle vypadají, že by mohli požadavkům vyhovět - ale raději si to ověřte, netuším, co chcete posílat.

rps-logistic.cz/...

takecars.cz/...

zaslat.cz/...

tnt.com/...

50
hodnocení

díky, ještě mi z toho celého seznamu firem, který je tady uvedený, uveďte alespoň jednu, která nabízí (i za příplatek) vlastní odborné zabalení zásilky

Otázka zněla původně jinak - ale OK, v seznamu je jedna firma, která poskytuje obaly. Možná by se s ní dalo dohodnout, že zboží do toho obalu i uloží - ovšem zadarmo to zřejmě nebude. Kontaktujte je.

50
hodnocení

A která z nich je to konkrétně? aŤ NEMUSÍM KONTAKTOVAT všechny.

Už si to nepamatuju - co kdybyste si před tím kontaktem prohlédl jejich stránky?

majsterjoe*

Ani jedna z uvedených firem tuto možnost nemá. A nikdo se s tazatelem bavit nebude. Je to už druhá jeho otázka na toto téma. *nene*

50kg je prostě nadrozměr a jen tak ho žádná firma nepřevezme natož aby to balila. Už jsem odpovídal v předešlé otázce. NEJLEPŠÍ JE SOUKROMNÍK, JAKOŽTO DODÁVKA. A NENÍ TŘEBA ANI BALIT.

ladinpraha*

Souhlasím s tebou, tihle přepravci na to nejsou zařízeni. Řidič nemá ani obalový materiál, ani techniku, ani závozníka. Zabalení a přepravu podle těchto požadavků nezajišťují přepravci, ale stěhováci.

V některém z těch odkazů se skutečně píše o tom, že obaly firma poskytuje. Proto jsem tazateli navrhla, ať se optá na "nadstandard", tedy pomoc s balením - jen se mi zdá, že se mu do toho nechce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]