Nejste přihlášen/a.
Asi bych ji pzdravila a pak začala, tak nějak neutrálně. " Doufám, že nebudu moc vtíravý, ale zajímáš mě, rád bych Tě poznal blíž, jestli souhlasíš. Alespoň virtuálně. Jak jsem Tě totiž uviděl, okamžitě jsem zbystřil, jako bych Tě znal už dávno. Rád bych si ověřil, že mě intuice neklame ... A pak musíte reagovat na její konverzaci, jinak to nejde. Občas musíte vsunout nějaké svoje téma, zeptejte se jí, co jí zajímá, jak žije, co dělá a podle toho se ptejte na to, co Vás o ní zajímá, příp. rozveďte společné téma. Můžete se taky zeptat jak strávila prázdniny a jak je tráví nejraději. Témat je spousta.
Ahoj,
zjistil jsem, že máš se mnou společné hobby jak dlouho se mu věnuješ? Já už dobrých 12 let.
Máš pěkného pejska, jakpak se jmenuje? Kolik mu je let?
Viděl jsem Tě před týdnem v metru, můžeme spolu dát řeč?
Nejlépe se seznamuje v práci, v knihovně, v dálkovém autobuse, ve vlaku a nebo zrovna když máš třeba nohu v sádře já se aspoň tak seznámil s tou svou.
Aby konverzace někam vedla, musí zajímat oba. Projděte si profil té dívky a začněte něčím, co zajímá vás oba (abyste o tom také něco věděl).
Určitě nezkoušejte žádné "osvědčené" fráze nebo postupy. Obecnými frázemi nebo lichotkami zájem nevzbudíte (dívky nejsou hloupé ani povrchní → alespoň většina ne).
Mne by nezaujalo nic z dřívějších odpovědí a člověka, který by mne takhle podceňoval, bych asi rovnou zablokovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.