Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevím, jak otázku formulovat, tak se omlouvám za kostrbatost. Už třetí měsíc chodím s přítelem (30 let) a několikrát jsem byla u něj doma, ale vždycky jsem si tam připadala spíše jako vyžírka, co mu přijde dlužná za to, že u něj je a jí jeho zásoby - nemám moc svědomí brát si věci zadarmo a neoplácet to, byť mužům prý stačí jen přítomnost ženy. Takže se chci zeptat, nosily jste/nosíte nějakou pozornost (a jakou?) pro přítele, když k němu jdete, ať už v podobě piv, uvařeného jídla apod.? Bývá to zvykem, když chodíme na návštěvu a já se pořád za návštěvu pokládám a je mi blbé chodit s prázdnou.
Zdravím. Já bych na návštěvu přinesla maličkost s sebou vždy. Upekla bych něco co má rád (buchty, jindy třeba koláč, závin atd.). Jindy bych alespoň balíček kafe nebo čaje koupila, příště třena vínko..Pokud je k Vám pohostinný, určitě bych se snažila toto oplatit. Pokud se ovšem v návštěvách střídáte a on chodí také k Vám, pak se ho jistě též snažíte pohostit a to by se potom vyrovnávalo takto vájemně. To je alespoň můj názor, ale řiďte se svým rozumem a citem.
Dobrý den, pomalu se naučte nepovažovat se tam za návštěvu (pokud to má být vztah). Já bych, býti oním přítelem, spíše než dárek ocenil nějakou pomoc v domácnosti - muž má sice byt, ale domov z něho udělá až žena. Takže, třeba navrhněte něco hezkého do bytu či můžete společně byt zvelebit, něco natřít, opravit apod. Ten muž uvidí zájem a Vaši šikovnost (třeba ho to více přesvědčí ponechat si Vás tam trvale). Zdravím!
Jak bylo již psáno. Není nutnost na každnou návštěvu jít s plným košíkem , ale vypátrejte co přítel rád baští a neumí uvařit. Sem tam když donesete večeři pro dva s jeho oblíbeným jídlem tak zjistíte, že láska prochází žaludkem. V 80 % bych něco donesla. Buď na konzumaci nebo třeba zjistíte, že v bytě chybí cukřenka. je to blbost, která by ale potěšila.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.