Nejste přihlášen/a.
Tohle jste si měl asi přečíst, než jste mu poslal ty peníze.
Tak to je smůla. Leda dohledat ty ostatní, spojit se s nimi, podat společné trestní oznámení a modlit se. Sám podle mne nic nezmůžete. Ale je to jenom můj názor, zkušenost nemám. Ale spíše počítejte s tím, že musíte ze svého rozpočtu odepsat patnáct set korun.
co můžu udělat?
Třeba podat trestní oznámení - ale to bude asi tak všechno. Na vašem místě bych se smířila s tím, že jsem přišla o patnáct stovek - což není zas tak drahé "školné", když si vezmete, že jste získal zkušenost na celý život.
Já jsem mu to posílal začátkem února a to ještě tento článek nebyl napsaný
Snadno se dají dohledat i starší informace - například podvody.net/... nebo novinky.cz/...
TO můžeš podat, ale policie to odloží, stejně jako všechny ostatní TO, která na Vojtovo sázení byly podány, protože dotyčný není z EU. Je to řízeno uz Asie. Ale samozřejmě čím víc podaných TO bude tím líp. Jednou nějaký polda práskne do stolu a pustí se do toho, páč je to regulérní organizovaný zločin. Státu tam i určitě unikají prachy na daních.
Tipsport a Chance si na té stránce platili reklamu, takže oni budou vědět jméno konkrétní osoby. Můžeš jim napsat, že chceš na Vojtovo sázení podat TO, aby ti aspoň potvrdili, jestli to je Čech nebo ne a má tak smysl na něho podávat TO.
A klidně jim napiš, že když jsi tam viděl jejich reklamu, tak by tě nenapadlo,že se bude jednat o podvod.
můžeš taky zkusit vyplnit online policejní formulář hlášení kyberkriminality
zaplatil jsi, podnikatel nekomunikuje, třeba ten web pak zablokují
jsem se díval, že všechno je smazané, tady jsou obchodní podmínky někdy z března, je tam jakási firma z Austrálie dole napsaná, web.archive.org/... vojtovosazeni.cz/...
je tam vidět i reklama Chance, to jim tam zdůrazni, že ten web sponzorovala česká sázková kancelář, což u tebe vyvolalo dojem důvěryhodnosti a pak tě ojebali, ale doména webu je registrovaná Čecha
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.