Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadly cep i s korunkou

Od: jitka* odpovědí: 3 změna:

vcera me vypadla korunka i c cepem,muj zubar ma do konce mesice dovolenou.Musi se ten cep nasadit hned a nebo to vydrzi,az se vrati zubar.Jde me o to,aby se treba to misto kde ma byt cep nezacelilo a pak by to tam,uz neslo dat.mate s tim nekdo zkusenost?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cesmina*
hodnocení

1x

To se mi stalo asi 2x.Poprvé mi to zadělala zpět a podruhé už řekla,že je špatný kořen a už to v něm nebude držet.Kořen vytrhla a já akorát přišla o několik tisícovek za ten umělý zub.Jinak já bych raději zašla za tím zástupcem a zeptala se .

ogar
hodnocení

0x
Určitě hned, pak už by to nemuselo jít. Určitě má někoho uvedeného jako zástup po dobu dovolené.

hodnocení

0x

Zubaře navštiv hned, on ti poradí, zda to vydrží nebo je nutné to opravit ihned. Já bych řekl, že to vydrží, protože otvor pro čep je v kořeni původního zubu a tedy nezaroste. Spíš bych viděl problém ve znečištění, popř. napadení např. zubním kazem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]