Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Za jak dlouho zruší bankomat transakci?

Od: zajda888® odpovědí: 6 změna:

Hezký večer,

slyšel jsem,že pokud není částka vybíraná z bankomatu odebrána v určitém časovém úseku,peníze si bankomat natáhne zpět a transakce je prý zrušena.

Je to pravda? Jak dlouhý je ten časový úsek?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

V článku z 1. července 2016 se píše o půl až jedné minutě a peníze mají zajet zpět jen u bankomatů některých bank, ne všech.

rqwope
hodnocení

0x

Jen pro info, ten fígl s vytažením prostředních bankovek už nefunguje... ;)

hodnocení

Nevím o jaký fígl jde. Já se ptal proto,že jsem si nebyl po včerejším výběru jistý,zda jsem si peníze vzal nebo je tam zapomněl.Jestli zajely zpět nebo je někdo mohl později zahlédnout a vzít si je.

doplněno 22.08.17 11:01:

majsterjoe: já to neměl z chlastu ale stářím:)

majsterjoe*

A nebo si je přivlastnila manželka potají? Jo taky se mi stávalo, že jsem vybrané peníze utratil po barech a pak jsem si nebyl vědom jestli jsem vůbec něco vybíral, takže chápu. JInak výběr se ukáže na výpisu účtu.

Také by mne zajímal ten fígl. Přece když si vytáhnu jenom bankovku uprostřed a ty ostatní zajedou zpátky... Aha, teď mi to došlo, bankomat to nezaregistruje a vrátí mi na účet celou částku, i když jsem si vlastně nějaké bankovky vybrala on to registruje jako neuskutečněnou transakci. No teda, ale to musí být člověk sakra rychlý a šikovný.

nikdo*
hodnocení

0x

I když si peníze nevezmete, a zajedou zpět, zůstane ta částka zablokovaná cca týden až deset dní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]