Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého pychiatra

Od: psycho* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den , žádám o pomoc kdo by mi mohl doporučit dobrého lékaře z oboru psychyatrie , který by vystavil doporučení o zdravotním stavu,že jsem zcela v pořádku protože se někdo snaží za každou cenu ze mě udělat cvoka a přitom jsem v pořádku. Budu velmi ráda , když mi někoho doporučíte někde z moravy. Moc děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

1x

Žádný lékař nevystaví potvrzení bez důkladného vyšetření. Zvláště psychiatr se bude podrobně zajímat o veškeré okolnosti, které by s tvým zdravotním stavem mohly souviset. Má někdo důvod, proč z tebe chce udělat cvoka? Nebo je to jenom utkvělá představa v tvé hlavě? V prvním případě je to záležitost pro policii, ve druhém pro psychiatra. Pokud vycházíš pouze z jakési pofidérní nahrávky, tak je to dost málo.

liska*
hodnocení

1x

Zkuste poradnu pro rodinu, či pro partnerské vztahy /dříve manželská/. Tam jsou psychologové, kteří Vás podle potřeby nasměrují nebo poradí, jak tuhle šikanu řešit.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- pokud jste v pořádku, tak by to snad měl poznat každý psychiatr, ne? - od toho snad psychiatři jsou - i když, dneska je možné všechno !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]