Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Počůrala jsem se ve spánku

Od: kllar odpovědí: 19 změna:
Dobrý den,je mi 17 let a asi před třemi dny jsem se v noci vzbudila asi v pět ráno a zjistila jsem, že jsem se počůrala. Nechápala jsem jak se to mohlo stát. Nikdy předtím se mi to nestalo. Ani už si nevybavuju jestli se mi zdál sen, že jdu na záchod, ale myslím že ano. Dnes se mi to stalo znovu. Naštěstí jsem se včas vzbudila a šla na záchod. Opět to nechápu. Zdál se mi sen že jsem šla na záchod u nás doma. Nestalo se vám něco podobného? Je mi trapné to někomu říkat, ale bojím se, že se to bude dál opakovat.
Děkuju za odpovědi.

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

2x

Zkuste jiný režim. Pití naposledy hodinu před spánkem. A než ulehnete do postele, tak se dojdete vyčůrat. Aby byl prázdný močový měchýř.

Jako u malých dětí. Poté uvidíte, jestli bude ještě problém. Pak to řešte. Ale hlavní je si odskočit na to WC.

hodnocení

1x

Zdravím. Nemáte nějaké psychické problémy? Nejste nastydlá, neprochladla jste? Pokud by se Vám toto začalo stávat častěji, pak to řešte s lékařem. Jen ten pozná, zda se jedná o nějaký zdravotní problém.

kllar
hodnocení

Dobrý den, právě že vůbec ne. Momentálně jsem zdravá. Nic mě netrápí, psychické problémy nemám.

hodnocení

1x

Doktorem nic nezkazis.
Hlavne at to nedopadne jako tady:
Přijde pán k doktorovi a povídá: "Pane doktore, já se trošku počůrávám..." "Hm, a jak se vám to stává?" ptá se doktor. "To takhle v noci přijde trpaslík a říká - Pojď chcát." Tak mu příště řekněte: "Já nepotřebuji, já už byl." "Dobře." Po týdnu se potkají na ulici a pan doktor vyzvídá, jak to dopadlo s tím trpaslíkem. "Jo, přišel zase, ten hajzlík trpaslík a řekl: "Pojď chcát." Když jsem mu řekl, že nepotřebuji, že už jsem byl, tak on odpověděl: To nevadí, tak pojď srát..."

hodnocení

1x

Přečtěte si zde diskuzi a pokud se to bude opakovat, konzultujte s lékaři dama.cz/...

michalnovo*
hodnocení

1x

rozhodne doporucuji posilovat svaly mocoveho mechyre tim, ze budete zadrzovat behem moceni. na treba 20 vterin.

tipnul bych si, ze zpocatku vas to bude hodne bolet. ty svaly mate asi povolene. casem se to zlepsi. behem par tydnu to bude lepsi a lepsi a tyhle nehody skonci...

Preventivně posilovat svaly pánevního dna.

pb®

Svaly pánevního dna by se NIKDY neměly posilovat přerušením močení. Tím si akorát žena užene zánět. Ono taky za inkontinenci nemohou ty svaly napovrchu, ale ty hluboko uložené. Takže správné popsání cviku je, jako by si žena představila, že má me vagíně výtah. Zavře dveře, vyjede pomyslným výtahem třeba k pupíku, sjede dolů, otevře dveře. Zkuste si to a uvidíte, že zatnete mnohem hlubší svaly, než jen při přerušení močení.

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. Přesně si pamatuju, že jsem měla období, kdy se mi taky zdálo, že potřebuju, ale naštěstí jsem ve snu nemohla najít záchod, nebo bylo obsazeno, nebo tam chyběly dveře... Takže jsem se vzbudila a k nejhoršímu nedošlo. Jen jednou bylo ve snu vše ok a než jsem se vzbudila, trochu mi uteklo. Uvědomila jsem si, že jsem vždy večer pila 2x kafe (piju špaldové) a z velkého hrnku, který jsem právě dostala jako dárek, a jelikož jsem se nechtěla před spaním už ničím "hutným" cpát, snědla jsem nějaký kousek ovoce. Kafe je močopudné + velké množství + ovoce + spaní na břiše = a problém byl na světě. Od té doby piju kafe zase malý šálek, místo ovoce sním zeleninové listí a snažím se spát na zádech či boku, ne na břiše, kdy se stlačí močový měchýř. Už nikdy se neobjevil ani problém, ani sen, který vlastně bránil probuzení. Tak se zamyslete, jestli by se vás něco z toho mohlo týkat. Taky by na vině mohlo být dlouhodobější "přetažení" a moc velká únava, takže probouzení je pomalé. Když na nic nepřijdete, jděte se zeptat k lékaři. Nic trapného na tom není. Oni mají zkušenosti. Ida

doplněno 28.08.17 15:14:

@kartaginec, to jo. Holt mu chybí ten kofein. Takže po špaldovým kafi krásně zvečera usnu, zatímco po dobré zrnkové kávě usínám tak do tří, do půl čtvrtý...*smich2* Ida

No jo, čpaldové kafe není kafe. To není nic proti němu,je to dobrý nápoj, ale prostě se chová jinak než pravé kafe,.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- mně se to v mládí taky asi dvakrát stalo - a vždycky se mi zdálo, že jsem někde na záchodě - ale následky to na mně nezanechalo a později se mi to nestalo už nikdy. Ale nijak jsem na to nemyslela a neznepokojovala jsem se tím - když se budete bát a stále na to myslet, tak si můžete nějakou takovou poruchu i vsugerovat.

hodnocení

0x

A nemohl to být třeba mokrý orgasmus? něco se vám zdálo... a pak přišel samovolný orgasmus. Mužům se to stává často.

Tak to snad pozná dle množství.

Vzhledem k tomu, že je to indivuduální, tak jak?

ani
hodnocení

0x
Dobrý den je mi 15 let a zničeho nic jsem se začala v noci počůrávat, bojím se to doma říct rodičům a nevím si stím rady... Zkoušela jsem že už od 18:00 nepiju a vždy před spaním si zajdu na wc ale i tak jsem vždy ráno počůraná chci začít nosit plenky ale nevím jestli to je dobrý nápad.. A taky si vnoci cucám dudlík ze strachu.. Stím už mě rodiče vyděli spát a přijmuli to ale bojím se že stím počůráváním to bude horší nemáte někdo prosím ňákou radu? Nechci aby se mi všichni smáli... Bojím se že když budu spát u kamarádky nebo u rodiny tak že se mě to tam stane...

mirek23*

ahoj mě je 23 tak si nemusíš lámat hlavu s oslovením ahoj pokud se ti ještě stává, že se v noci počůráš tak zkus přestat pít třeba od 16 00 pokud ne tak zkuš to posilování břišního svalu pánevního poradím ti jak na to (PŘEDEM MĚ OMLUV POKUD BY SE TĚ NĚJAKÝ SLOVA ČI VÝRAZY NĚJAK DOTÝKALY BUDU TI TO VYSVĚTLOVAT ASI JAKO MALÍMU DÍTĚTI I KDYŽ VÍM ŽE MALÁ NEJSI)

1- počkej až se ti bude chtět trošku víc čůrat, ale ne tak, že uděláš krok a počůráš se

2 -trošíčku se vyčůrej ale ne uplně celí ( ale na záchodě a se slíknutýma kalhotkama)

3-pak to zastav a počitej si třeba do 5ti a pokud napočítáš 1, 2, 3, a začneš čůrat tak si testem svalu pánevního neprošla a je na čase to opakovat do doby kdy řekneš 5 a pak ti to bude ještě cca 2 vteřiny trvat než ti to zas poteče. pak si to prodluž zase třeba až na 15 vteřin a zase pokud třeba v 10 začneš čůrat tak zase cvič

doufám že jsem ti poradil ahoj Míra

hodnocení

0x

Myslím, že by bylo vhodné jednak vyhledat urologickou ambulanci a nechat se vyšetřit, zda není nějaký problém v močovém ústrojí. Pokud to bude v pořádku, na vině bude asi nervová soustava, psychika. Pak by bylo na místě navštívit psychologa a poradit se o problému. Už skutečnost s cucáním dudlíku v 17 letecg napovídá, že půjde spíš o psychický problém. Všech těchto problémů se ale dá dobře zbavit, ale sama to nezvládnete.

pako
hodnocení

0x
Nič si z toho nedělej. Nedávno se mi málem stalo něco podobného. Probouzím se, cítím že potrebuju extrémně ch*át ale prostě jsem ještě moc rozespalej na to jít ch*át. Takže znova usnu a zdá se mi sen že ch*iju, tuším že ve sprše. V tom jsem začal močit i ve skutečnosti načež jsem se naštěstí probudil a uvědomil si to. Ale měl jsem namále teda dost.

rum
hodnocení

0x
Já se jednou ve spánku pokálel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]