Nejste přihlášen/a.
Ahoj, máte někdo zkušenost se zakoupením zájezdu u německé TUI?
Dá se zájezd v pohodě objednat přes jejich web (tj. není problém s vyplněním české adresy, atd.)? Máte nějaké další postřehy a zkušenosti s touto společností?
Předem děkuji za odpovědi
Přímo s TUI zkušenost nemám, ale mám zkušenosti se sposustou německých webů. Vyplácí se mi adresu i jména psát bez diakritiky, s českými znaky mohou být problémy.
Kamarád jezdí s německými cestovkami prakticky od revoluce, německy moc neumí a ani při mailové korespondenci neměl problém. My si zase vyhledáváme ubytování a dopravu nejen do Německa, ale po celé Evropě na netu, objednáváme mailem a většina zahraničních partnerů už je na Čechy zvyklá a bere i českou diakritiku.
TUI je komplexní cestovní kancelář, která má i vlastní aerolinky (vozí i cizí pasažéry) a přestože přímou zkušenost kromě jednoho letu s nim i nemám, řekl bych, že se s nimi dohodnete naprosto bez problémů.
25let cestujeme pouze s nemeckymi cestovkami,zatim se nam nestalo nic co bychom museli po navratu reklamovat,v loni jsem pouzila sluzeb (poprve a naposled)ceske plzenske cestovky a byla to ta nejhorsi dovca za cela ta leta,netvrdim ze nemci jsou perfektni-za vsim stoji lide,ale ty sluzby jsou opravdu jinde.Nebojte a vyzkousejte -pak muzete porovnavat!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.