Zdravím, zajímalo by mne, za jakou nejnižší cenu by se dalo vycestovat do Francie. Zajimaji mě Francouzské alpy, a láká mě Grenoble. Máte někdo zkušenost s cestováním do Francie, do Savojských Alp a údolí Rhony nebo i jinam? Ano, můžu letět letadlem do Lyonu a odtamtud se dostat vlakem či autobusem do Grenoblu a nebo jet autobusem z Prahy přes Mnichov či Norimberk tam. Další možná cesta autobusem vede i přes italský Turín a švýcarskou Ženevu.Pište mi sem své zkušenosti, ať už jste letedli letadlem nebo její vlakem, autem či autobusem sem.
Kamarádka tam jezdí s celou partou lyžovat každý rok. Jedou svými auty. Není na tom nic složitého. Co se ceny týče, každý výlet něco stojí. Budete si muset hledat způsob pro Vás nejpřijatelnější. Není to zase tak daleko.
No, tak to je úžasné suzymon, to jsem moc rád, že tam někdo takhle jezdí také.) Mám z toho radost, napište mi prosím více informací. Já auto nemám a ale mám plán do budoucna a možná až z bude někdy, tak si tam velmi rád vyjedu, poněvadž mě to město fascinujíce neskutečným způsobem Miluju hory a letní turistiku, zimní sporty a rád poznávám nové kultury Pokud bych o tom mohl mluvit/psát s přímými a účastníky, bylo by to super
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.