Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mu říct, že se s ním chci vyspat?

Od: pet02 odpovědí: 15 změna:

Ahoj lidi, potřebovala bych radu. Nevím jak začit, ale 4 měsíce si píšu s klukem, píšeme si dost intimně. Je mi 17 a jsem ještě panna on to ví a přijde mi, že si o tom i dost přečet, ale teď nedávno jsem spolu byli poprvé sami, dřív jsme se viděli jen pod kontrolou s někým, prostě nikdy jsme nebyli sami až teď a víc jsme se zblíži, nespali jsem spolu. Ozval se hned ten den večer a byl v pohodě, druhý den chtěl přijet znova, aby mě viděl. Musel jet za kámošem. A od té doby se ozval až po 14 dnech co jsme se náhodně potkali v obchodě, kde jsme se jenom pozravili. Večer mi zažel psát, že mám hrozně přehnanou péči o něj a že už o mě nestojí, že je to pro něj uzavřená kapitola. Problém je v tom, že mě k němu něco táhne a ráda bych se s ním vyspala, ale nevím jak mu to říct. Plánovali jsem spolu hodně věcí do budoucna. Tak se vás ptám, myslítě, že má cenu se snažit nebo ho nechat jít a trápit se nějaký čas? Nebo se s ním zkusit vyspat a potom ho nechat jít. Děkuji vám za vaše názory..

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Promiň, ale začni především přemýšlet hlavou a ne tím, co máš mezi nohama. Spousta věcí ti pak dojde.

doplněno 18.08.17 14:37:

@babajaga: Jago, neblbni. Panna rádodajka? To snad ne! Spíš může chtít dohonit své vrstevnice, které to většinou už mají za sebou. A uvědom si, že ta slečna je nejmíň o generaci proti tobě, o dvě proti mně, mladší a dnes je situace jiná. Bohužel panna v 17ti začíná být ohrožený druh*nene*

pet02
hodnocení

Děkuji za Váš názor.. Určitě se nad tím za myslím..

hodnocení

5x

Nezlob se, připadáš mi tak trošku jako rádodajka.

Chlapec o Tebe evidentně nestojí, považuje vztah za uzavřenou kapitolu a Ty to nechceš pochopit. Nebuď vtíravá, určitě se seznámíš s někým jiným, s kým si budeš rozumět víc.

Myslím, že nás tady taháš za nos. Jsi panna, je Ti 17 a uvažuješ jako ta stará ...z hospody U lva. Když jsi ještě s nikým sex neměla, pochybuji, že bys byla tak žhavá. Já /i mé kamarádky/ jsme z toho měly spíš obavy a snažily jsme se tuto dobu co nejvíc oddálit. Protože ty začátky nejsou, po pravdě, nic moc. Jako panna uvažuješ dost divně. Kdybys byla zralá žena s nějakými zážitky, chápala bych to, ale na panenku mi připadáš nějak protřelá.

Neboj, za 14 dní začne škola a zase budou jiné starosti, než uhánět toho, kdo o Tebe nestojí. Bylo by mi to trapné, nikdy bych se nepodbízela. Jaga.

iz*

Já to vidím stejně. Vím, že je "jiná doba", ale minimálně poprvé bych očekávala nějaký vztah, zamilování → ne, že se někdo "chce s někým vyspat", nebo že bude panna brát "sex jako zábavu".

Stačilo by se zamyslet, co slovo milování vlastně znamená... Myslím, že nám dnešní mladí (hlavně mladé) mají hodně co závidět.

hodnocení

2x

Zdravím. Myslím, že byste ho měla respektovat a neuhánět ho. Nestojí o Vás, tak se neponižujte před ním. Jednou někdo ocení, že jste na něho počkala s tím "vyspáním". Nemáte nic zmeškáno a nemá smysl se trápit pro toho, kdo Vás nechce. To se Vám v životě může stát ještě vícekrát. Zamrzí to, ale naučte se především vážit si sama sebe!

pohanka*
hodnocení

2x

Divné. Zcela vypadla pasáž o pronásledování. Není vůbec jasné, proč ho máte přestat pronásledovat, pečovat. Něco jste mu provedla, hovořila o něm s někým, stopovala?

Zamyslete se, co je příčinou.

Vyspat se s ním? Na to musí být dva.

Pokud si přečtete, co jste zplodila, tak si nemůžete vážit sama sebe.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den. Jako mi to přijde takové divné, vyspat se s klukem jen proto, že vás to k němu táhne. Vždyť se vůbec neznáte... , i když si píšete už 4 měsíce. To není nic. Navíc - napsat jde cokoliv, i třeba to, že jsem královna vesmíru, a pravda to není. Vezměte rozum do hrsti a své panenství odevzdejte aspoň takovému klukovi, který si toho bude vážit. A kterého budete dobře znát. Ještě nemáte nic zmeškáno.

hodnocení

0x

"je to pro něj uzavřená kapitola"

Co ještě chcete slyšet?

pet02
hodnocení

Možná, že to napsal, ale jeho pohledy, když mě vidí říkají něco jiného. Prostě nevím co dělat, ale jsem se do něj zamilovala a teď se s tím musím vyrovnat. Co bych chtěla slyšet, dobrá otázka. Chtěla bych slyšet, ale si strach, že o mě přijde, chápu, že jsi mi napsala dvě zprávy za tři dny. Tak to pod zkusit od začátku.

figurek*
hodnocení

0x

moc jste tlačila na pilu a on se vám raději začal vyhýbat.

Najděte si někoho jiného.

pet02
hodnocení

V tomhle máte pravdu.. Děkuji vám za názor..

rv*
hodnocení

0x

Není kam spěchat. Pro mladé kluky je důležitější parta a když holka, tak nějaká lehká, se kterou nebude žádný vážnější vztah. Hledal bych jiného, i ty "špatné" zkušenosti se počítají.

deraxa*
hodnocení

0x

Přijmi jeho rozhodnutí. Nekontaktuj ho. Nemáš to za potřebí. Nebo mu rovnou řekni, že ti nevadí, že na tebe dlabe. Ať se k tobě chová jak chce. Že ti nevadí, že jiné věci, nebo lidi jsou pro něho přednější.. a na konec řekni, že se s ním chceš aspoň vyspat. Bude tě mít za totální zoufalou chudinku. Takže se tak přestaň chovat, neni jedinej na světě. Vyspi se s někým, kdo o tebe bude stát. Ale sex neni to nejdůležitější na světě. I když chápu, že v dnešní době to tak vypadá :D Víš ono je možná lepší o některých věcech tolik nepřemýšlet.

culdabulda1*
hodnocení

0x

pokud doufáte, že ho k sobě "připoutáte" tím, že se s ním vyspíte - tak to ne, když o Vás nijak nestojí. Pro kluky není sex žádný závazek.

Pokud chcete hlavně přijít o panenství, myslím, že si snadno najdete jiného, ale já bych s tím zatím moc nespěchala - 17 let ještě není žádné stáří a ještě můžete nějakou neuvážeností přijít do průšvihu.

jana02
hodnocení

0x

Jestli nejeví zájem nech ho být ale zkus ho třeba svádět koketuj s ním když nebude chtít najdi si jiného

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]