Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boulicka u klicni kosti

Od: jakone odpovědí: 5 změna:
Dobry den, jsem trochu vystraseny ale posledni dobou se zkoumam vic nez je zdravo a vcera jsem si nahmatal jakousi boulicku 0,5-0,7cm pod levou klicni kosti. Nejsem si jisty jestli se jedna o uzlinu ci ne. Po nahmatani je pohybliva.
Cetl jsem ze pokud jsou to uzliny mohla by to byt rakovina uzlin Neboli Hodginuv lymfom ci tak nejak. Je mi 15 let celkem me to zarazilo. Potize nepocituji, neni mi spatne, priznaky nemam.
Maximalne ze ted pred 5 dny jsem mel mensi virozu s kaslem a bolesti v krku kde mi taky vyrazila jedna uzlina naprave strane krku ale uz viroza odezniva a v krku neboli a ta uzlina se zmensuje a je vice a vice mensi. Akorat tohle u te klicni kosti nevim jestli je uzlina nebo zilka ale je to spise boulicka. Nevim. Mam celkem strach oc by mohlo jit? Vim ze nejste doktori ale tak treba mate neco podobneho, je to vazne?
Nikdy jsem si tam nesahal takze nevim zda to tam uz mam dele. A jsem od prirody hubenejsi typ velmi stihly.
Dekuji za odpovedi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jakone
hodnocení

Jak tak koukam ale tak v te oblasti se presne nenachazi uzliny. Takze to uzlinka asi neni. Je to primo v tom zahybu klicni kosti. A tam se to nenachazi uzliny. Takze asi to neni nic vazneho.
Boulicka u klicni kosti

vilik*
hodnocení

0x
Takové otázky by si zasloužily přímé přesměrování na FAQ, případně automaticky vloženou odpověď.
Jděte k lékaři, svěřte se mu, můžete ihned, ale také třeba v rámci pravidelné roční preventivní prohlídky. Má na to diplom, je na to zvyklý a je za to placený.
Lepší jít zbytečně než něco zanedbat.
doplněno 17.08.17 18:24: Mít strach je ve vašem případě mít nedostatek (relevantních) informací.
Jděte hned zítra.
doplněno 17.08.17 18:25: Mít strach je ve vašem případě mít nedostatek (relevantních) informací.
Jděte hned zítra.

iz*
hodnocení

0x

V 15 letech ještě nemáš moc zkušeností, ale už bys mohl vědět, že na dálku (přes internet) tě nikdo nevyšetří. Nikdo nepoznáme, co to je, budeš muset k lékaři.

A na čtení článků se zdravotní problematikou, především s různými příznaky a symptomy si dej pozor! Abys náhodou nezjistil, že máš zánět vaječníků (= že máš něco, co mít nemůžeš)...

jakone
hodnocení

To ano tam si zajdu ale mam strach
iz*

Neboj se! Podle mých zkušeností je nejistota vždycky horší, člověk si představuje, co všechno by to mohlo být. Ale ne vždy musí jít o něco opravdu vážného. Jenže přes internet nepozná nikdo nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]