Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Návod ke hře perníková chaloupka

Od: zirafka odpovědí: 6 změna:
Prosím nemá někdo doma návod ke hře perníková chaloupka od tofa vyráběna od roku 1981 nikde jsem ji na netu nenašla a fakt jsem hledala
Návod ke hře perníková chaloupka
Návod ke hře perníková chaloupka #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

nevím, co máte k dispozici.

Šlo by to takhle?

Perníková chaloupka je napínavá hra od Piatniku rozvíjející rychlou reakci a postřeh u dětí jíž od 5 let. Hra obsahuje dřevěné figurky.

Jeníček a Mařenka objevili perníkovou chaloupku, patřící ježibabě. Protože oba rádi mlsají, vyšplhá Mařenka na střechu a začne loupat perníček. Na hřebeni střechy však sedí holoubek. Když mařenka odloupne perníček přímo pod ním, začne tak hlasitě vrkat, že ježibaba vyběhne z chaloupky. Rychle ze střechy dolů a utíkejte do bezpečí! Kdo přinese domů nejvíc perníčků?
Průběh hry:
- Postavte perníkovou chaloupku a posaďte holoubka nad některý perníček na střeše.
- Hráč, který je na řadě, může otočit libovolné množství perníčkových karet.
- Otočí-li kartu s perníčkem, který holoubek nehlídá, může otočit další kartu anebo s otáčením karet skončit. Nasbírané perníčky si může ponechat.
- Otočí-li však kartu s perníčkem, nad kterým sedí holoubek, pokusí se ostatní děti co nejrychleji zachránit jeníčka a získat tak za odměnu peníček. Zbytek naloupaných perníčků musí vrátit ježibabě (vhodit štěrbinou ve střeše do perníkové chaloupky)
Napínavá hra rozvíjející rychlou reakci

Obsah hry:
1 perníková chaloupka, 2 dřevěné figurky, 36 karet, pravidla hry.

jitkabrhelova
Jedna paní, která našla tuhle hru (perníková chaloupka, výrobce tofa, 80.léta)u rodičů, mi ve zkratce napsala tohle: Cervene pole - Jenicek s Marenkou se zastavili na trhani jahod - 1kolo nehrajesZelene pole - Jenicek vylezl na strom, aby se podival kudy jit. Zahledl svetelko - hazis jeste 1Hnede pole - Jenicek a Mařenka se prejedli perniku a tak odpocivaji - vrat se o 3 pole zpetFialove pole - Jenicka a Marenku honi Jezidedek - utec o 4 pole dopreduModre pole - Hodne stařena ukazala detem cestu - hazis jeste 1Tak snad to pomůže
zirafka
hodnocení

Bohužel tahle hra je mnohem starší a tenhle návod nelze použít na tu moji hru

Zkuste najít původního výrobce - nebo možná nástupce. Mohl by mít archiv.

doplněno 23.08.17 08:21:

Ještě zkuste projít bazary, jestli ji někdo neprodává. Možná by se s ním dalo dohodnout.

zirafka
hodnocení

Bohužel tofa semkli je v insolvenci ty mi moc neporadí tak snad se najde někdo kdo ji má doma i s návodem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]