Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , nevím na koho se mám již obrátit o pomoc?Chci vám
zdělit že jsem nikdy neodešel od ČPZP byl to vše podvod ze strany
naháněče který tvrdil že Média je nástupcem ČZP a nehledě na to
přesvědčil družku že to může podepsat za mne ale naštěstí podepsala svým
jménem , když jsem to zjistil že jsme byli podvedeni tak jsem se snažil
sjednat nápravu , věřím že ty naháněče někdo z Média školil! Družka a
syn se nevymanili za spáru podvodné organizace a já jsem dopadl ještě
hůř já nemám žádné pojištění! I když zaměstnavatel posílá peníze stále
na účet ČPZP.Já jsem jsem si zkopíroval email od Média kde stálo že ČPZP
informovala aby si mě vzali spět a při návštěvách používal původní
průkaz pojištěnce a to ČPZP protože jiný jsem neměl tak jsem tuto
zprávu předložil na pobočce v Sokolově kde mi byl odebrán!Tím jsem se
vlastně stal pomalu bezdomovcem. Po celou dobu i dnes jsem si ověřoval
na stránkách ČPZP ověření klienta jsem zadal své rodné číslo
zobrazená zpráva byla ... klient je pojištěncem České průmyslové
zdravotní pojišťovny!
Dostal jsem do hrozné situace přestává mě fungovat levá noha těžko se pohybuji měl jsem absolvovat
vyšetření ale neabsolvoval protože nemám žádné pojištění! A syn kam má jít k lékaři řádí tady chřipka a dětská lékařka nemá s Média smlouvu! Jsem zhnusen co se tady děje proč Média drží klienty kteří naletěli jejím naháněčům když se rozešli s naháněči jak tvrdí proč neumožní všem podvedeným klientům odchod apeluji na všechny slušné pojišťovny aby nám všem podvedeným pomohly k návratu! Proto vás prosím o pomoc.
Děkuji Tobyas
Podejte trestní oznámení na vaši družku - podezření z trestného činu podvodu. Pomocí advokátů dosáhněte zneplatnění pojistné smlouvy s Médií a o náhradu způsobené škody žalujte podvodníky, tj. vaši družku a toho naháněče. Sice vás to bude stát nějakou tu tisícovku, ale vzhledem k důkazům určitě vyhrajete.
Dobrý den,
důležité je, že pojištěncem nové pojišťovny se stáváte až k prvnímu dni kalendářního čtvrtletí následujícího po podpisu přeregistrace. Vzhledem k tomu, že Vy, jak tvrdíte, jste nepodepsal vůbec, Vaše pojištění u ČPZP neskončilo. Přesto byste je měl informovat doporučeným dopisem, že družka podepsala za Vás, ale Vy s tímto nesouhlasíte a trváte na pokračování pojištění u ČPZP.
Co se týče družky a syna, pokud byla přeregistrace podepsána 1.10.2009 nebo později, máte ještě čas do konce prosince opět doporučeným dopisem oznámit jak pojišťovně Média, tak i "původní" zdravotní pojišťovně, že přeregistraci rušíte a trváte na pokračování pojištění u původní pojišťovny.
Pokud však byla přeregistrace podepsána před uvedeným datem, nezbývá nic jiného, než počkat 1 rok, kdy lze po této lhůtě pojišťovnu opět změnit.
Dobry den,
jsem zdesena z toho co prave ted ctu,protoze se mi stal podobny pripad a dnes jsem teprve z hruzou zjistila,ze muj zubni lekar snima nema smlouvu,pak jsem volala me osetrujici lekarce a ta take ne a kazdy mi jen rikal,jak se tehle pojistovne vyvarovat.Tak jsem dnes jela na pobocku do Liberece,kde maj nekde uprostred haly kousel prostoru a tam jednu pracujici zenu a pc.Uz jen tohle pusobi hrozne.Tak jsem ji vse povypravela,ze jsem vubec byla rada ze v nasem mensim mesetcku je nedostatek zubnich lekaru a kdyz jsem si konecne nekoho sehnala,tak to budu plne hradit.Sice stim,ze mam moznost pojistovne Media zaslat doklad a ona vam to pry proplati.Tak jsem si stezila zivot az se mlatim do hlavy.Protoze ten co me k te smlouve presvedcil,me vubec neinformoval o tehlech vecech a rikal jen jak jse vse nejlepsi,ale misto toho aby se prvne zeptal jake mam doktory a rekl mi jestli snima maj smlouvu... hloupa jsem na neco naletela a ted neni k navratu az po dobu 1 roku.Predtim jsem v klidu nekde prisla a odesla,ted z hruzou zjistuji ze doktori snimi nechtej spolupracovat a musite jednat na sve naklady coz vam vse stezuje ( a kdovi jak dlouho se na ty penize za ukony doktora bude cekat nez vam je Media vyplati
(( Nevim co mam delat?Dnes jsem napsala zadost o zruseni smlouvy ale pochybuji ze se neceho dovolam
(( Proc drzet lidi pod natlakem kdyz si chcem svobodne vybrat... Kdyby jste vedel-i jak postupovat a docilit jak od nich odejit prosim poradte.
Dekuji Matulová
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.