Nejste přihlášen/a.
Zdravím,v roce 2012 jsem zrušil penzijní v české pojistovne a přešel jinam. Ale až teď v roce 2017jsem dostal dopis že jsem neuhradil poplatek 800kc a ty peníze nebyli vlastně nikdy převedeny! Jak můžu bojovat s takovýmto SVINSTVEM!
Oznámit na policii, finanční úřad... Takhle jedná velká společnost! Děkuji za pomoc, krásný den všem!
Oznámit na policii, finanční úřad... Takhle jedná velká společnost! Děkuji za pomoc, krásný den všem!
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
lego®
0x
Jak to tak ctu tak mas stejnej prehled jako oni. 5 let to ani jedna strana neresila.
Tak zaplat poplatek a nevidim duvod nekde to oznamovat:-/
vilik*
0x
Nevztahuje se na tento poplatek již promlčení?
V každém případě vy jste měl z každoročně zasílaných výpisů nepřevedení zjistit a konat, takže nazývat postup pojišťovny svinstvem v okamžiku, kdy sám svou liknavostí a nezájmem máte na situaci podíl viny, je úsměvné. Proto vám ty výpisy a jiné písemnosti posílají, abyste je ve stanovené lhůtě mohl reklamovat.
Poplatek za převedení nebyl nikde skrytý, též jsem změnu tohoto fondu řešil a v ceníku se s ním seznámil.
Nyní bych být vámi kontaktoval pojišťovnu (slušně, nepoužíval bych výrazy jako svinstvo a nevyhrožoval bych policií), a nejspíš bych těch 8 stovek zaplatil, protože před soud nebo s pomocí právníka zřejmě věc řešit z ekonomických a časových důvodů nebudete.
Tuto situaci můžete brát jako životní lekci o nutnosti zodpovědnějšího chování.
V každém případě vy jste měl z každoročně zasílaných výpisů nepřevedení zjistit a konat, takže nazývat postup pojišťovny svinstvem v okamžiku, kdy sám svou liknavostí a nezájmem máte na situaci podíl viny, je úsměvné. Proto vám ty výpisy a jiné písemnosti posílají, abyste je ve stanovené lhůtě mohl reklamovat.
Poplatek za převedení nebyl nikde skrytý, též jsem změnu tohoto fondu řešil a v ceníku se s ním seznámil.
Nyní bych být vámi kontaktoval pojišťovnu (slušně, nepoužíval bych výrazy jako svinstvo a nevyhrožoval bych policií), a nejspíš bych těch 8 stovek zaplatil, protože před soud nebo s pomocí právníka zřejmě věc řešit z ekonomických a časových důvodů nebudete.
Tuto situaci můžete brát jako životní lekci o nutnosti zodpovědnějšího chování.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]