Zdravím,v roce 2012 jsem zrušil penzijní v české pojistovne a přešel jinam. Ale až teď v roce 2017jsem dostal dopis že jsem neuhradil poplatek 800kc a ty peníze nebyli vlastně nikdy převedeny! Jak můžu bojovat s takovýmto SVINSTVEM! Oznámit na policii, finanční úřad... Takhle jedná velká společnost! Děkuji za pomoc, krásný den všem!
nejlepší odpověď by byla přímo tam. zeptat se proč zaplatit 800kč a proč to nebylo převedeno. třeba nevěděli kam a ta částka k zaplacení je podle smlouvy
Nevztahuje se na tento poplatek již promlčení? V každém případě vy jste měl z každoročně zasílaných výpisů nepřevedení zjistit a konat, takže nazývat postup pojišťovny svinstvem v okamžiku, kdy sám svou liknavostí a nezájmem máte na situaci podíl viny, je úsměvné. Proto vám ty výpisy a jiné písemnosti posílají, abyste je ve stanovené lhůtě mohl reklamovat. Poplatek za převedení nebyl nikde skrytý, též jsem změnu tohoto fondu řešil a v ceníku se s ním seznámil. Nyní bych být vámi kontaktoval pojišťovnu (slušně, nepoužíval bych výrazy jako svinstvo a nevyhrožoval bych policií), a nejspíš bych těch 8 stovek zaplatil, protože před soud nebo s pomocí právníka zřejmě věc řešit z ekonomických a časových důvodů nebudete. Tuto situaci můžete brát jako životní lekci o nutnosti zodpovědnějšího chování.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.