Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Smluvní státy Dohody o Ev. hospod.prostoru

Od: fulerens* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

má dotaz týkající se smluvních států Dohody o Evropském hospodářském pro­storu a Švýcarské konfederace?

Patří mezi nimi VIETNAM?

Jsem Vietnamka, mám trvalý pobyt v ČR, dostanu ubytovací stipendium jen pokud patřím mezi občany smluvních států Dohody o Evropském hospodářském pro­storu a Švýcarské konfederace, nikde jsem nemohla si najít , jestli mezi ně patří i VIETNAM?

Děkuji moc za odpověď

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidka*
hodnocení

2x

Našla jsem Vám týše uvedené dohody, ale nikde jsem nenašla zmínku o Vietmanu. Ale některé dohody nebyly v českém jazyce. Takže se ještě koukněte sama. euroskop.cz/... Jinak bych doporučila obrátit se na Ministerstvo zahraničních věcí a jistě Vám podají správnou odpověď - mzv.cz/...

doplněno 29.11.09 15:38:

Tak ještě jednou odkaz na MZV mzv.cz/...

katerina77*
hodnocení

2x

Vietnam mezi tyto staty nepatri. Smluvni staty dohody o EHP jsou staty EU, Norsko, Island a Lichtenstejnsko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]