Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký druh písní, se mi vyplatí dát do mobilu?

Od: scorpia* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřebovala bych poradit - vyplatí se mi, víc do mobilu dát písničky od různých interpretů nebo celá alba od jednoho interpreta?

Děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To není otázka ,,co se vyplatí´´ to je otázka ,,vkusu každého soudruha´´ Prostě řečeno - máte určitou kapacitu úložiště, jestli si do toho naládujete Evu a Vaška, nebo deathmetal je lautr jedno, stejně tak jestli tam budete mít alba jednoho interpreta, nebo nějaký megamix. Co si tam dáte, to budete poslouchat - easy, že...

Já tam třeba měl audioknihy, poslouchal jsem to přes BT, co jsem však vyfasoval auto s USB dírou, tak už audio cpu na flešku a přehrávám si to z ní.

ben®
hodnocení

0x

Mnoho různých interpretů

Dobrý den, k tanci různé písničky a k poslechu celá alba . Zdravím!

hodnocení

0x

Záleží co preferujte,já mám osobně několik alb (asi 5x Pink Floyd,všechny Progres 2 ,2 greatesty Queen+ 3 alba, Album Salysbury od Uriah Heep ,Pražský výběr,Jirku Schelingera 2 alba,Olypic asi 4x,Elán -5 alb a pak ještě svůj vlastní výběr,pořádný bigbítr a 7 alb Greatest Hits of the 80s´)A co pouští-zaleží od nálady a na co mám zrovna chuť

hodnocení

0x

Dal bych tam vse dle pozadavku posluchace.

Když nataháš celá alba, stejně můžeš s dobrým přehrávačem vybrat funkci náhodného přehrávání takže podle nálady jedeš jednotlivé interprety nebo celá alba. Není to o volbě kterou řešíš ty ale o volbě správného přehrávače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]