Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odhalit podvodníka na dálku?

Od: tajfun odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám následující dotaz. Delší čas si hledám informace o jedné exotické zemi, kterou bych rád navštívil.. Při tomto pátrání jsem se seznámil s člověk z té země...znám jej elektronicky již rok. Nabídl jsem mu - David, zda by mě nedělal průvodce po jeho zemi, souhlasil. Jak ale poznat, že přátelství nehraje? Jak poznat podvodnika na dálku, který žije navíc v jiné zemi? Napadlo mně to, protože jsem si přečetl dva dny zpět o případu, kdy podobným způsobem byl okraden Kanaďan partou Asiatů ihned po příletu. Mimochodem, chystám se do Ugandy. Co je člověku platno, že mně ten člověk například pošle pas, když tento zahraniční pas není možné nijak ověřit a mimo toho tamní úřady na zahraniční dotazy defacto nereagují. Nechci ukřivdit ale ani se stát obětí. Jak na to?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

meandra*
hodnocení

0x

Přes internet nepoznáte nic.Sice to být podvodník nemusí, ale může, dokonce může být i z jiné země, než si myslíte. Otázka je, co by z toho měl, jestli peníze, nebo jen legraci.

hodnocení

0x

Podvodníka někdy těžko odhalíte při osobním kontatku, natož pak přes internet. Někteří lidé se umí velice dobře přetvařovat (psychopati), u kterých ani za několik let (pokud nemáte dostatečnou praxi) nezpoznáte přetvářku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]