Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám dotaz,týkající se výpočtu ceny zásilky.
Potřebuji poslat balík,a nevím kolik bude stát poštovné.
Je na webu nějaká kalkulačka pro výpočet?
Děkuji.
Nefunguje.
Hlásí "Varování
Vašemu zadání neodpovídá žádný z produktů České pošty!"
Takže podle české pošty,nelze přepravit balík 40cmx30cmx20cm,s váhou 15kg.
S balíky u České pošty mám za poslední roky bohaté zkušenosti, protože jsem několik věcí rozprodával na inzerát a to je tedy hnus, velebnosti...
Zažil jsem už i handrkovanici na poště, kdy mi u přepážky řekla cenu kolem 135 Kč, což jsem nakonec uhádal přes 119 a 75 až na 38 Kč. Jak na arabském trhu... Prostě se člověk musí bránit všem těm jejich "službičkám".
S velikostí a hmotností balíku to mívá jen velmi málo společného. Nedávno jsem třeba posílal košili ( balíček o rozměrech a váze VHS kazety ) a poštovné mě stálo 115 Kč. Jindy jsem posílal mnohakilový lis na ovoce o rozměrech dvou pneumatik a platil jsem kolem 140 Kč...
Co se týče doby doručování, tak to jsou taky "Akta X". Někdy příjde zásilka z opačného konce republiky do druhého dne ráno, jindy putuje v rámci jednoho kraje i měsíc...
Kdo nevěří, ať tam běží...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.