Nejste přihlášen/a.
Mám také pěkný štos desek asi tak metr a půl v regálu na stojáka,tak jam se mají ukládat,CZ i cizí převážně rock a občas popík. Ale nehodlám se jich zbavovat .Dnes mají nulovou cenu ale pro mne maji velkoutakovou mi nedá žádná sběratel i kydž jsou (některé jen jednou přehrané na MGF pásek a víc nic!
Desky ,,nežerou,,pokuď na ně máte místo,rozhodně se jich nezbavujte. Časem můžou mít pro sběratele velkou cenu,člověk nikdy neví. :--))
musíte se přihlásit a pak vložit
mně to funguje normálně...no nevadí
Dobrý den, zkuste třeba web viz odkaz. Zdravím!
lulu - možná ten mail přijde později (pokud byla správná Vaše adresa a na tom webu není automat).
Tak se ptejte v antikvariátech a v knihovnách v hudeb. oddělení. Měla jsem LP, některé si nadšeně vzali. Viděla jsem i v bazarech.Takže i tam. Záleží asi, co na nich je.
Moravanka - nic moc - nula.
K.Gott a I.Bartošová by se dali prodat.
Kamoška třeba K.Gotta zbožňuje a bere jakoukoliv formu nahrávky.Chce to jen dobře napsat,nafotit a prodat.Zkuste K.Gott + I.Bartošová a bonus zdarma Moravanka - nebo tak nějak.Prodávat se to bude dlouho a cena nebude nijak závratná.
beri49: sám jste bohužel . Pořád jsou lidé co tyto nahrávky vyhledávají a kupují.Jen jich je už málo.Myslíte,že každý poslouchá jen to ,,tuc,tuc,tuc,, kterému stejně nerozumí ale hlavně že to řve blbosti a hlasitě do uší? Hlupánci na těch loukách - to je ono,že? Stoupnout si před reprák a svíjet se jak žížala na suchu.
Každý má rád jinou muziku,tak proč jim ji haníte a chováte se sprostě vůči těmto posluchačům této muziky? Tak si poslouchejte svoje a nenapadejte ostatní co mají jiný styl.
Třeba kousek od Brna je vykupují / na váhu /.Nemáte tam v okolí něco podobného? Z toho kontejneru je stejně pracovníci linky vyndají a pak prodají.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.