Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat s gramofonovýma deskama?

Od: lulu* odpovědí: 24 změna:
Ahojky, co dělat s gramofonovýma deskama..nikdo nechce koupit...vždy se ozvou já pošlu seznam a nic. Královehradecký kraj. Mám dvě a půl bedny a válí se mi to doma. Mam to na inzerátech a nic...asi to vyházím do kontejneru.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Mám také pěkný štos desek asi tak metr a půl v regálu na stojáka,tak jam se mají ukládat,CZ i cizí převážně rock a občas popík. Ale nehodlám se jich zbavovat .Dnes mají nulovou cenu ale pro mne maji velkoutakovou mi nedá žádná sběratel i kydž jsou (některé jen jednou přehrané na MGF pásek a víc nic!

hodnocení

1x

Desky ,,nežerou,,pokuď na ně máte místo,rozhodně se jich nezbavujte. Časem můžou mít pro sběratele velkou cenu,člověk nikdy neví. :--))

hahanaj*
hodnocení

0x

dát za odvoz třeba ne web- nevyhazuj to

lulu*
hodnocení

Zkusím to.ten web neznám.
hahanaj*

dala jsem inzerát a hned druhý den byly věci pryč

lulu*
hodnocení

To je na dlouho...já se toho chci zbavit tak do týdne. Mám to doma uz mesice.
doplněno 13.08.17 17:36: Nejde to.
doplněno 13.08.17 17:40: Je tam nejaky blbý kolecko.
Co dělat s gramofonovýma deskama?
hahanaj*

musíte se přihlásit a pak vložit

doplněno 13.08.17 17:50:

mně to funguje normálně...no nevadí

lulu*
hodnocení

Jsem přihlášená přes fb
lulu*
hodnocení

A nic ta stránka nefunguje.
ben®

Dobrý den, zkuste třeba web viz odkaz. Zdravím!

spechato.cz/...

doplněno 13.08.17 18:38:

lulu - možná ten mail přijde později (pokud byla správná Vaše adresa a na tom webu není automat).

lulu*
13.08.17 17:53
hodnocení

Ok.
lulu*
hodnocení

Nic nejde...nedošel email u registrace

karhan*
hodnocení

0x

Také jsem zkoušel na různých inzerních servrech prodat různé věci, výsledek OO nic.

lulu*
hodnocení

Víte co naštve nejvic...když to ty lidi scháněj a když jim odepišete tak nic...to bych jim dala po tlamě.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

také jsem měl. byly v tom desky i z padesátých let. nikdo nechtěl, tak šly do konťáku

lulu*
hodnocení

Ty moje tam taky zkončí.

liska*
hodnocení

0x

Tak se ptejte v antikvariátech a v knihovnách v hudeb. oddělení. Měla jsem LP, některé si nadšeně vzali. Viděla jsem i v bazarech.Takže i tam. Záleží asi, co na nich je.

lulu*
hodnocení

Nikdo to nechce. A nebudu s tim jezdit od města k městu. Max Jičin. Paka..
mnd®

Ale pořád se neví co je za muziku na těch deskách.

lulu*
hodnocení

Staré české...upraphon...Moravanka Gott bartošová a vše české.
mnd®

Moravanka - nic moc - nula.

K.Gott a I.Bartošová by se dali prodat.

Kamoška třeba K.Gotta zbožňuje a bere jakoukoliv formu nahrávky.Chce to jen dobře napsat,nafotit a prodat.Zkuste K.Gott + I.Bartošová a bonus zdarma Moravanka - nebo tak nějak.Prodávat se to bude dlouho a cena nebude nijak závratná.

beri49*

UPRAPHON a Moravnka, Bartošová, Gott... to snad je jiná dimenze *zed*

mnd®

beri49: sám jste bohužel *bzum* . Pořád jsou lidé co tyto nahrávky vyhledávají a kupují.Jen jich je už málo.Myslíte,že každý poslouchá jen to ,,tuc,tuc,tuc,, kterému stejně nerozumí ale hlavně že to řve blbosti a hlasitě do uší? Hlupánci na těch loukách - to je ono,že? Stoupnout si před reprák a svíjet se jak žížala na suchu.

Každý má rád jinou muziku,tak proč jim ji haníte a chováte se sprostě vůči těmto posluchačům této muziky? Tak si poslouchejte svoje a nenapadejte ostatní co mají jiný styl.

mnd®
hodnocení

0x

Třeba kousek od Brna je vykupují / na váhu /.Nemáte tam v okolí něco podobného? Z toho kontejneru je stejně pracovníci linky vyndají a pak prodají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]