Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chystám se v blízké době na operaci varikokély, s urologem se terpve budu domlouvat, ale zajímalo by mě, jestli VZP hradí tento zákrok. Nikde se mi to nedaří najít.
Jestli ne, nevíte jaká je asi cena operace (alespoň řádově)?
Pobyt v nemocnici mi hradí jiná pojistka, ale zajímala by mě právě samotná operace.
Díky moc
Výkon 76461 - operace varikokély jednostranná, je hrazena pojišťovnou v plném rozsahu. Pouze při hospitalizaci, čas výkonu 30min., bodů 308
můžu se ještě zeptat co znamená "bodů 308"? Nějak se v tomto nevyznám, jsem skoro pořád zdravý a na operaci jsem nikdy nebyl
Letos jsem byl na stejném zákroku, pojišťovna to samozřejmě hradí. Pokud avšak vznesete zvláštní požadavky na samotný zákrok a místo, kde vám to budou provádět, nebo druh hospitalizace (nadstandart), tak samozřejmě na celkové platbě se budete podílet.
doplněno 27.11.12 16:38:Jen doplním, že při návštěvě urologa pravděpodobně zjistíte, že se na zákrok čeká zhruba měsíc. Po zákroku je nutné se zpočátku vyhnout fyzické aktivitě, po určité době těm, která by namáhala oblast rány. Vzhledem k tomu, že se jedná o exponované místo, výčet aktivit není malý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.