Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nador v hlave?

Od: jojola odpovědí: 10 změna:
Zdravim chci se jen zeptat na nazor, moc dobre vim ze nemuzete vedet ale jen nazor a zkusenosti treba. Od 12 let trpim zvysenou namesicnosti, drive v intervalu 1x za tyden(2tydny), pozdeji (dnes) uz jednou za 4-7 mesicu. Zadne bolesti hlavy nemam, zhorseny zrak nemam, poruchu hybnosti nemam, poruchu reci nemam, zhorsene slyseni nemam, vadu rovnovahy apod nemam. Proste nic.
Prosel jsem vysetreni EEG a mensi neurologickw vysetreni, vysledky jeste nejsou. Epilepsii nemam, alespon nebyla nikdy prokazana.
Posledni dobou jsem strasne vystraseny, kazdou chvilku si hledam nejake priznaky na sobe, vselijakych nemoci a hlavne v souvislosti s hlavou. Uz me to doopravdy nebavi, stale mi lezi v hlave jen pocit ze neco budu mit a mam strach.
Je mi 18 let, cele detstvi jsem nikde po doktorech nelital, vsude mi rekli ze to vymizi. Zatim se nestalo tak jsem sel.
Co myslite, jaky je vas nazor? Muzu neco takoveho mit? V tomhle veku, kdyz me nic krom namesicnosti netrapi?
Jen jeste jedna vec. Posledni dobou jsem trochu citlivy na Uzliny, hlavne v oblasti krku. Na leve strane krku mam jednu uzlinu prave ted zvetsenou o trochu vic nez je normal. Ale to je asi tim ze me ted trapi mensi bolest v krku a zacinajici ryma. Jenze ta uzlina prave vyrazi skoro vzdy. Jakmile jen trochu zaskrabe v krku atd hnedka se zvetsi. To me taky reklo par lidi ze opakujici se uzliny souvisi s nadory apod.
Jeden znam mi rikal ze to vetsinou uzlinama a ze staci namesincost a uz tam neco muze byt.
Jak to vidite (vim ze nejste vestci jen nazor bych chtel, chci potlacit ten pocit desu)? Dekuji za odpoved hypochondrovi

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

5x
Jsi hypochondr. Máš všechny příznaky...
jojola
hodnocení

Tak moc dekuju

hodnocení

1x

Jak tu bylo napsáno, moc se pozorujete, chce to nějakou fyzickou námahu a pak budete mít úplně jiné myšlenky. Nádor se takto neprojevuje, znala jsem dva případy, kdy starší člověk měl nádor v hlavě a u obou to začlo tím, že najednou byli bez sebe a když se vše vrátilo k normálu, tak si nic nepamatovali. Jo a s těmi uzlinami to mám podobné, nic to není.

Byla jsem taky náměsíčná od dětsví,hodně,už to přešlo,je mi 40 let.Nádor bys prožíval jinak.Kolegyni před 4 měsíci příšerně rozbolela hlava,při nastupování do autobusu sebou sekla,tak ji vezli na pohotovost kde jí dali prášky na bolest(pátek)o víkendu beze změn,v pondělí návštěva neurologa a okamžitě nástup do nemocnice.po vyšetření Nádor na mozku.naštěstí nezhoubný.už je v pořádku,ale takovou bolest hlavy co měla...Myslím že kdybys měl nádor,tak máš taky bolesti

vncx
hodnocení

0x
Blbost, nádor v hlavě bys poznal sakra brzy podle závažných příznaků (narušování činnosti důležitých mozkových center + krutá bolest hlavy). Najdi si něco dulezitejsiho na práci než hledání kravovin na internetu.

hodnocení

0x

Náměsíčnost je u puberťáku častá, to ostatní taky nesvědčí o něčem tak závažném. I když nádor by asi odhalilo spíše CT, než EEG. Ale víceméně souhlasím s předchozí odpovědí - moc se pozorujete...

liska*
hodnocení

0x

Myslím, že byste si měl o tom popovídat s psychologem.

hodnocení

0x

Zajdi za doktorem.

hodnocení

0x

Za doktorem zajdi, řekni mu, že jedna uzlina je asymetricky větší, řekni mu o náměsíčnosti. Nádor v hlavě by se projevil silněji, jak napsali ostatní, hlavně bolestí hlavy (nádor zabírá místo a tlačí na vnější obaly, které pak bolí, mozek sám nebolí). Můžeš zkusit ukecat doktora na CT nebo MR mozku, ale je to drahé a doktor nejspíš nebude mít důvod k indikaci takového zákroku. Pokud vás zužují úzkosti ze zdravotních problémů, pomůže psychoterapie, nebudete první ani poslední.

eivlis*
hodnocení

0x
Priklanim se k nazoru vernon, ze jsi hypochondr a bez lecit hlavu, ale spise z te dusevni stranky.. O nadoru v hlave vim dost, protoze jsem to v rodine od manzela zazila a bylo to peklo na zemi a ver mi, ze ty jsi opravdu jen hypochondr co hleda co neni, nastesti..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]